Thursday, June 20th, 2024

I tvivl om hvad du kan investere i? Læs denne artikel

Læser du meget inde på forskellige grupper på Facebook, så kan du hurtigt bliver forvirret omkring, hvad du kan investere i. Mange spørger også, hvad den bedste investering er, men det er simpelthen ikke muligt at svare på – med mindre man har en krystalkugle selvfølgelig (det har ingen). Vi har forsøgt at lave en liste over ting, du potentielt kan investere i. I stedet for at læse et uoverskueligt kommentarfelt, så kan du læse denne forenklede liste over muligheder.

Du tager en risiko, uanset hvad du investerer i. Kan du ikke tåle at miste dine penge, så bør du ikke investere. Læs altid om risici og læs op på din investering, inden du investerer.

 

Tech aktier

Det er meget populært at investere i tech aktier, fordi mange mener, at der stadigvæk er meget potentiale i dem. Vi kommer i hvert fald ikke til at bruge internettet mindre i fremtiden, og dette siger allerede meget. Kan man forudsige (eller forsøge) den næste digitale trend, så kan der være mange penge at hente i disse typer af aktier.

 

Krypto

Som resultat af de ekstremt store stigninger i år er kryptovalutaer igen et stort emne. Mange mener, at der er en fremtid i dem, fordi alt eller mange ting kommer til at foregå ved hjælp af en blockchain – eller faciliteret af en blockchain. Tror man på dette, så kan man kigge på kryptovalutaer som Ether. Denne bruges til at sende penge med, men man kan også bruge den til smart contracts og til at sende tokens med. Køb Ether med MobilePay, hvis du mener, at Ether kommer til at være fremtiden inden for kryptovalutaer.

 

Indeksfonde

Er man ikke risikovillig nok til at investere i hverken tech aktier eller krypto, så er der heldigvis indeksfonde. Køber man disse fonde, så køber man oftest en samling aktier eller lignende. Man investerer altså i mange ting samtidig, og så spreder man sin risiko ud automatisk. Denne type investering er meget populær blandt nybegyndere, fordi man blot skal forholde sig til et geografisk område eller sektor. Nordnet og Saxo er populære platforme, hvor du kan investere i indeksfonde.