Monday, April 15th, 2024

Hvad er min bolig værd?

Hvad er min bolig værd? Det er der mange der gerne vil vide, om de går med salgstanker eller ej. Det er da også forståeligt nok, da det for langt de fleste er den største økonomiske investering, som de kommer til at foretage i deres liv. Her har vi samlet et lille skriv om, hvad der kigges efter og hvordan man finder ud af det.

Hvad kigger de efter?

Der kigges efter flere forskellige ting. De vigtigste er dog placering, husets areal, grundens areal og husets stand. Dette vidste du nok godt. I hvert fald, hvis du allerede ejer et hus eller en lejlighed. Dog er det ved hus også særligt vigtigt ift. De tilbygning muligheder, som der foreligger. Ved placering kigges der på udsigt, afstand til nærmeste by og hvor eftertragtet området er generelt.

Online vurdering efter skøn

Man kan online finde en del forskellige platforme, som kan komme med en skønsvurdering af ens bolig. Dog er dette blot et skøn. Alt efter hvilken platform du bruger er dette skøn mere eller mindre præcist. Disse platforme tager højde for forskellige ting, men har svært ved at give præcise estimeringer, som ved en fysisk vurdering. Det anbefales derfor altid at få en fysisk vurdering. Særligt da man kan få dette gratis de fleste steder. 

Præcis fysisk vurdering

En fysisk vurdering kan altid anbefales, da denne er klart mest præcis. Desuden kan man som oftest få dem gratis, så hvorfor ikke få den foretaget. Her vil der som oftest komme en ejendomsmægler på besøg og foretage en vurdering af huset – som hvis man ville sælge boligen. Disse besøg er som oftest gratis og uforpligtende. Går du med salgstanker eller ej, så kan vi anbefale at bruge platformen Vurdering af hus. Her kan du få vurderet hus, men også andre boligformer. Her får du netop en gratis og uforpligtende vurdering.