Thursday, April 18th, 2024

Sydhavnen har mange muligheder

Før i tiden så de fleste nok Sydhavnen, som et sted man ikke havde lyst til at bo. Men i nyere tid har dette ændret sig drastisk. Bygninger skyder op under engagerede mennesker. Den offentlige trafik bliver bedre og de flotte kanaler sættes i fokus. I denne artikel vil vi skrive om de gode muligheder der er i Sydhavnen – attraktioner og hvorfor man skal flytte hertil.

Naturen

Vi kan godt blive enige om byliv og naturoplevelser ikke altid går hånd i hånd. Men i København er vi eksperter i dette! Sydhavnen har rigtig meget at byde på. Bydelen er rigtig spændende fordi den har amagerfælled i baghaven og vores flotte havneløb. Her vil man kunne udfolde sig i kajakker, fiske eller bare nyde vandets beroligende lyd. Du kan også hoppe på en af kanalrundfarterne og få en guidet tur eller på havnebussen til og fra arbejde. Sydhavnsbassinerne er fantastiske.

At bade i havnen

Dansk sommer. 25 grader og høj sol. Det bedste vi ved! Det varmt, og man tænker umiddelbart der er langt til stranden for at køle sig ned i havet. Men Sydhavnen inviterer livligt til badeture i havneløbet. Vandet er så rent at man sagtens kan bade. Desuden er der flere steder lavet udspringsmuligheder og havnebade. Børn, unge og voksne. Alle aldre er velkomne.

Nybyggeri  

Som tidligere beskrevet er Sydhavns området i rivende udvikling. Byggerier skyder op alle steder, og de findes i alle afskygninger. En ting de alle har til fælles, er at det nyt og lækkert! Tag kontakt til en ejendomsmægler Sydhavn og hør nærmere om dine muligheder. Mange steder er der små hyggelige kanaler og ekstremt gode spisesteder. Så er du kulinarisk anlagt, vil det ikke være en dårlig idé at tilflytte Sydhavnen. Tag bilen, cyklen eller gå. Steder som tivoli og Vesterbro er ikke langt væk. Sydhavnen er det nye.