Sunday, February 5th, 2023

Få silkeblødt og glansfyldt hår med olie

Vil du gerne give dit hår noget glans og gøre det dejlig silkeblødt? Selvfølgelig vil du det, for det vil de fleste af os nok gerne. Men vi mangler som regel det rigtige værktøj til at opnå tingene.

Få silkeblødt og glansfyldt hår med olie og nærmere bestemt den helt rigtige olie.

Den helt rigtige olie er hvad vi har valgt at fremhæve som løsningen til at skabe det lækre hår i denne artikel, så du kan få det glamourøse hår og samtidig god efter styling med et glattejern og andet.

Den Rette Olie er Moroccanoil Treatment

Denne olie er verdenskendt som olien der kan omdanne både ødelagt og skrøbeligt hår til et dejlig glansfyldt hår. Moroccanoil treatment styrker dit hår via antioxidanter og tilfører både fugt og proteiner. Det som efterlader dit hår både glansfyldt velplejet og stærkt er det høje indhold af vitaminer, omega-3 og fedtsyrer. 

Olien er særdeles velegnet til både tørt og vådt hår, alt afhængig af hvad du vil med olien selvfølgelig.

Brug olien til håret når du har brugt elektriske stylings apparater som de populære engelske glattejern fra GHD. Disse bør du overveje at investerer i for bedste beskyttelse af håret, også selvom prisen er noget højere – Find de forskellige GHD stylere her

Olien til at opnå glans og styrke i vådt hår

Hvis man som kvinde gerne vil opnå glans i håret og samtidig nedtone de slidte spidser, så kan du opnå det med olien.

Efter badet så skal du komme olien i håret, men først efter tørring af håret med håndklæde. Kom et par dråber i hånden og masserer hårspidserne, og derved vil dine spidser bliver samlet og styrtet, da disse jo har en tendens til at blive udsat for miljøet. Lad dit hår lufttørre efter påføring da det er sundere end at bruge en føntørrer.

Du skal kun bruge et par dråber efter hver hårvask, og så undgår du at få et fedtet look, og får tilført håret både glans og styrke. 

Du kan også bruge hårolien til tørt hår

Olien er selvfølgelig også velegnet til brug ved et tørt hår som trænger til lidt ekstra glans. Fremgangsmåden er det samme som ved vådt hår, dog kan du bare komme olien på spidserne når dit hår er tørt, du skal bare huske på ikke at bruge for meget, hvis du vil undgå et fedtet look, og det er såmænd bare at prøve sig frem. 

Hvis du har krøllet hår

Hvis du har krøllet hår, så kan den olien også hjælpe dit kruset hår, så du undgår at de små hår stritter ud til alle sider, og kan endda give den gode hjælp til at få de dybe krøller. Krøllecreme er dog blevet mere populært, og værd at investerer i til krøllerne.

Brug et par dråber af olien i håndfladerne og puf op i håret med hænderne, for med denne fremgangsmåde opnår du et bedre look ved at skjule brugen af olien, i forhold til hvis du bare lader det glide ud over håret. 

Til lyst og fint hår bør du bruge Light udgaven

Hvis du har lyst eller fint hår så er olien selvfølgelig også god, men dog burde du bruge “light” udgaven som er fremstillet specielt til det lyse og fine hår.

Egenskaberne og brugen af Light Treatment produktet er helt det samme, men den indeholder bare lidt andre ingredienser som skåner det lyse hår.