Saturday, December 2nd, 2023

Skal festen ikke mangle noget? Så glem ej serpentiner

Elsker du også at pynte lidt ekstra op og gøre forskel på hverdag og fest? Så er du bestemt ikke alene. For hver dag skal ikke være hverdag og på en festdag må man gerne give den lidt ekstra gas, også når det komme til oppyntningen. Derfor skal du heller ikke glemme serpentinerne, når du skal på indkøb efter det helt rette tilbehør til den næste store fest.

Serpentiner fås i et væld af farver, nogle med glimmer andre med en metallisk effekt mens du selvfølgelig også kan få mere dæmpede nuancer. Så der er altså ingen grund til at gå på kompromis, for der findes serpentiner, der er passende til det tema du vælger at køre på din festdag. Det er passende til både fødselsdage, studenterfester eller hvis du bare gerne vil have det lidt mere festligt og fejre en særlig begivenhed sammen med dine nærmeste familie og venner. 

Derfor er serpentiner nødvendige til de festlige begivenheder

Ja, der er selvfølgelig forskellige holdninger omkring alt, også når det kommer til pynten der skal skelne mellem hverdag og fest, men serpentiner kan bare noget helt specielt. Serpentiner kaldes også for streamers og anvendes verden over når der skal indikeres en helt særlig begivenhed. Du kender det måske mest fra nytårsfesten, men faktisk kan det fint gå med enhver anden begivenhed der skal have prikken over i’et.

Det er utroligt nemt at gøre en stor forskel med oppyntning af serpentiner. Det kan komme hvor som helst, over billedrammerne, ved fjernsynet omkring lamperne og endda også som pynt på bordet. Du kan finde serpentiner, der matcher enhver anden festdekoration, da udvalget af farver og effekter findes til enhver smag. 

De populære papirserpentiner

Når det kommer til festpynt, så er serpentiner først og fremmest et af de valg mange gør sig, da det er en billig løsning der kan pyntes med på kryds og på tværs i et helt rum og der er samtidig en sjov fornøjelse at puste de små ruller af. Således opnås en “krøllet” og bølges effekt, som giver gode dimensioner i rummet, sammenlignet med så meget andet pynt.

En af de serpentiner som er særligt populære er de velkendte papirs serpentiner. Ja, dem du kender fra nytår, uden glans og som kan fås i et utal af farver og farvekombinationer. Det må nok siges at være noget af den billigste løsning til pynt omkring de festlige begivenheder og så ser det bare hamrende godt ud, når et rum er fyldt op med festlige detaljer i form af serpentiner.

Gå på udkig i det store udvalg i dag og find dine yndlingsfarver til barnedåben, konfirmationen, fødselsdagen eller nytårsfesten der bare skal have så meget knald på farver og pynt som overhovedet muligt. Du vil ikke fortryde at have købt lidt ekstra serpentiner når du alligevel er på indkøb efter pynt.