Friday, October 18th, 2024

Minirensningsanlæg

Leder du efter en entrprenør med erfaring, eller mangler du en kloakmester?
så er det Peder Skotte ApS du burde få fat i! https://pederskotte.dk/kloak/minirensningsanlaeg/

Hos Peder Skotte ApS tilbyder vi en lang række af opgaver det indebærer forskellige former for kloakarbejde. Vi har erfaring med branchens nyeste metoder og teknikker, og går ikke ned på kvalitet og godt samarbejde!

En af vores kompetencer er minirensningsanlæg.

I de områder i Danmark hvor der ikke er et kloaksystem, kan et minirensningsanlæg være en god løsning til rensning af spildevandet. dette fungere på sammemåde som et alm. rensningsanlæg.

Et minirensningsanlæg, bliver taget i brug i forbindelse med rensning af sit spildevand, hvis man ikke har et offentligt kloaksystem tilgængeligt. Processen sker ved at der bliver nedgravet en bundfældningstank, som har til formål at holde alt det faste materiale tilbage, som ledes ud fra huset, som f.eks toiletpapir. Der efter vil det tynde spildevand løbe hen til en rensedel, hvor der er bakteriekultur, som renser spilkdevandet fra diverse bakterier. Spildevandet er efter denne process, så rent, at det kan udledes i åer og søer.

ønsker du at håndtere dit spildevand med god samvittighed, på en økonomisk og miljøvenlig forsvarlig måde, så tag endelig kontakt til os!

Vi har adskillige gode løsninger og mange års erfaring inden for rensning af spildevand, og har derfor mulighed for at hjælpe dig med den bedst mulige løsning til en konkurrencedygtig pris.

Hvordan fjernes kvælstof fra spildevandet?
I forbindelse med rensning af spildevandet, fjernes nitrogen og fosfor fra spildevandet. Til det tages nogle bestemte mikroorganismer i brug. Disse bakterier omsætter ammoniak-kvælstof til nitrat-kvælstof. 

Andre former for kloakarbejde vi hos Peder Skotte ApS beskæftiger os med:

– Nye kloakker til regnvand og spildevand
– Biologisk sandfilteranlæg
– Renovering og reparation af kloakker
– Rottesikring
– Højvandslukker
– TV-inspektion
– Slamsugning og spuling
– NNye kloakanlæg til nedsivning af spildevand, sandfilter eller minirensningsanlæg