Wednesday, May 25th, 2022

3 tips til at få større arme

Vil du have større arme? – Så skal du følge med i denne artikel. Vi gennemgår hjælpefulde tips og tricks til hvordan det kan lade sig gøre. Frem med armene i solen og hvis dit flotte resultat frem.

1.      Inkorporer træning af dine arme oftere

Det er egentlig meget simpelt. Træn oftere, hårdere og med mere volumen. Volumen er nøglen her! Jo mere dine arme stimuleres jo hurtigere vokser de. Men husk at giv dem pause. De skal restituere også, ligesom alle andre muskelgrupper. Det altid smart at lægge et træningsprogram, og her kan du få tilføjet træning af dine arme. Det er vigtigt du har god kontakt til muskel. Så alt det der med, at vise dig frem og bicepscurl meget tunge vægte. Glem det! Mange gentagelser, høj volumen og masser blod til muskel. Du kan også tage træningen med hjem. Armbøjning med fokus på triceps. Hammer og bicepscurls med kreative løsninger. Der er ingen mirakelkur. Det meget mere simpelt som beskrevet tidligere i afsnittet. Nå dine mål. Hold motivationen høj.

2.      Superset er vejen frem

Med den helt rigtige form, så du får optimal kontakt til musklen, er det næste skridt supersets. De ekstremt effektive og holder et konstant pres på dine arme. Her blandes 2 øvelser, biceps og triceps. Mere konkret kan det være triceps-pushdowns og Barbel-curls. Man kan sige din krop og dine muskler forvirres. Der kommer blod til 2 muskelgrupper og din pump er enormt. Musklerne skal forstærkes og kroppen arbejder! Det dog ikke kun arme supersets kan benyttes til. Alle muskelgrupper har gavn af dette. Integrer det i dit træningsprogram og se en forskel.

3.      Træn dine ben

Benmusklerne er en af de største muskelgrupper. Der er mange hormoner her. Og de skal udløses på en måde så de gavner hele kroppen. Så man kan sige der er en indirekte effekt på armene. Testosteron sendes ud i kroppen ved øvelser som squat og dødløft. Det gavner altså din muskelvækst positivt. Få større arme nu!