Monday, April 15th, 2024

Sommerferien der blev god alligevel

Jeg var lige blevet færdig med skolen og skulle til at gå på sommerferie, Det var det bedste øjeblik i mit liv. 

Det er det altid når man ved at man er væk fra skole i så lang tid, normalt i Vores sommerferie tager vi ud og rejser eller finder et sommerhus at hygge i. Men den her sommer var det hele booket, vi var for sent ude og Det var rigtig nederen for hvad skulle vi nu bruge sommerferien på. 

Min lillesøster og lillebror var rigtig kede af det over at vi ikke kom ud af huset, som vi ellers plejer at gøre, men Der er jo ikke så meget at gøre når alt er booket. 

Mig og min far og min mor prøvede at kigge på nogle andre steder nogle andre ting vi kunne lave, det vigtigste for os var bare at vi fik den familie kvalitetstid som vi altid har haft. 

Det var her at vi faldt over Hundige Strand camping hvor vi så at der var minigolf en Strand tæt på og en masse butikker hvor vi kunne få mad og hygge os. Der stod også at Det var en familievenlig plads og Det Det var det perfekte sted at tage min lillesøster og lillebror hen. Der skulle de nok hygge sig og det gjorde de også der var faktisk så hyggeligt at vi sommerferie efter sommerferie har droppet at rejse og i stedet tager over til HundigeStrandcamping.dk for at holde Vores sommerferie der. Hvis man ikke kan komme ud og rejse eller finde et sommerhus så er camping den perfekte løsning og det mener jeg, jeg ser allerede frem til næste sommerferie hvor man 100% kan fange mig med familie der alt i alt er stedet fyldt med ro hygge og god stemning.