Tuesday, February 27th, 2024

Smykker er ikke kun for kvinder

Smykker har desværre længe haft et ry for at være forbeholdt kvinder, men sådan er det slet ikke mere. Det har måske tidligere været et forbudt område, men nu er det på mode igen. Faktisk mener flere, at smykker til mænd snart vil være lige så normalt som smykker til kvinder – og vi kunne ikke være mere enige. Smykker giver nemlig ethvert outfit dét ekstra – og det er faktisk uanset om man går i kjole og strømpebukser eller et par slacks og en skjorte. Men hvilke smykker er det så, der passer bedst til mænd? Vi har taget et kig på det og kommer her med vores bedste bud på smykker til den moderne mand.

Ure

Uret har alle dage været et meget udbredt smykke hos mænd – og det er ikke uden grund. Det findes nemlig i mange udformninger og mange prisklasser, hvoraf nogle er mere funktionelle og andre er mere “smykker”. Uret findes både i en prangende udgave til manden, der ikke er bange for at skabe lidt opmærksomhed – og så findes det også i en mere klassisk udgave til manden med en mere klassisk stil. Typisk vælger man f.eks. et sort rem, hvis man er til det enkle og en grå rem, hvis det skal være mere eksklusivt. Det perfekte ur afhænger altså af ens personlige stil.

Ringe

Ringe har i nogle år helt været væk fra modebilledet for mænd og var længe forbeholdt mænd, der var gift i form af vielsesringe. Det er de dog ikke længere. I dag bliver der lavet en lang række flotte ringe, hvor fokus ikke er på “bling bling” som i starten af 00’erne, men i stedet er der fokus på det helt enkle udtryk. Der er dog stadig plads til, at man godt må lægge mærke til ringene på fingrene.

Kæder

Hvis du gerne vil starte i det små, kan du i stedet vælge at prøve enten en minimalistisk halskæde eller måske endda et maskulint armbånd. Det er nogle gode smykker til ensfarvet tøj, hvor der ikke er det store farvespil og kan give lidt detaljer, selvom man måske gerne vil bibeholde en klassisk stil. Halskæderne er i dag tynde og enkle i et minimalistisk design, og armbåndene er ofte af læder med et enkelt design. Det er simple smykker, som dog kan fremhæve ethvert outfit, hvis man bruger dem rigtigt.

Hvis du gerne vil finde nogle pæne smykker til mænd, så anbefaler vi, at du tager et smut forbi Hilbert KBH – enten fysisk eller deres online shop. De har et skønt udvalg af klassiske, minimalistiske og håndlavede smykker til mænd.