Tuesday, February 27th, 2024

Derfor skal arbejdspladsen investere i ordentlig rengøring

Når man taler om arbejdspladser i Danmark, er standarden ofte ganske høj. De danske kontorer og virksomheder råder i de fleste tilfælde over en høj grad af professionalisme. Det er dog ikke alle steder, der har en professionel rengøringsløsning, hvilket kan være en skam. En god rengøringsløsning kan nemlig have ganske positiv effekt på dine medarbejdere. Læs bare med her.

Rengøring er vigtigt for sygefraværet

Ifølge tal fra bl.a. HK, er der sygefravær at spare, hvis din erhvervsrengøring er god og grundig. Det skyldes ikke mindst, at det kan støve rigtig meget på en arbejdsplads. Støv består af alt fra røg og os til døde hudceller, bakterier, papirstøv og mange andre ting, som tilsammen danner en farlig cocktail. Støvet kan hvirvle op mange gange i løbet ad en arbejdsdag, og kan derved sprede sig meget let. Det kan føre til et dårligere arbejdsklima, særligt fordi støv kan medføre træthed, koncentrationsbesvær og hovedpine.

Derudover, så kan det ikke undgås, at mange mennesker spreder mange bakterier. Dette fordi vi rører vores mund, næse etc. og hernæst placerer vores hænder og fingre på skriveborde, kaffemaskinen, stikkontakter, gelændere og mange, mange flere steder. Har man en rengøringsservice, som tørrer over sådanne områder, modvirker det naturligvis smittespredningen, hvilket betyder færre sygemeldte.

Skidt og støv kan med andre ord nedsætte produktiviteten og forårsage hovedpine, koncentrationsbesvær m.m., mens overflader kan være gemmesteder for bakterier, som kan sende medarbejderne ud i en sygemelding. Find en rengøringsservice til erhverv i Fredericia her – hvor der er renggøringmuligheder til hele Trekantområdet.

Rengøringen sikrer en professionel ramme

Ud over at være godt for sygefraværet, så er rengøring med til at sikre professionelle rammer, hvorfra dine ansatte kan varetage deres opgaver. Det giver sig selv, at man tager sig job mere seriøst, hvis man er en del af et miljø, som udstråler en høj grad af professionalisme.

Desuden er det meget vigtigt med rene rammer, hvis man er et sted, hvor man får besøg af kunder eller samarbejdspartnere. Her er indtrykkene er stor væsentlighed.

Rengøringen betyder, at medarbejderne ikke selv skal have den sure pligt

Har I ikke tilknyttet en rengøringsservice? Så er det måske, fordi i har overladt støvsugning etc. til en turnus blandt medarbejderne. Dette kan være tilfældet i mindre til mellemstore virksomheder, men tro os: det er ikke smart! Medarbejderne gider inderst inde ikke og resultatet bliver ikke lige så godt, som hvis en egentlig rengøringsvirksomhed stod for det.