Monday, July 15th, 2024

Sådan får du et robust plankebord nemt og hurtigt

Når der vælges plankebord til boligen, er der nogle helt simple steps du skal tage stilling til inden du træffer den endelige beslutning. Vi har derfor valgt at samle de mest basale i denne artikel. 

Den rigtige træsort til dit plankebord

Der findes et væld af forskellige træsorter, du kan vælge imellem når du skal have nyt plankebord, et helt sikkert valg vil altid være at vælge en træsort som er hård, dvs. den er mere modstandsdygtig over for ridser og generelt slid, iblandt hårdttræ finder du blandt andet egetræ, som også findes i en mørk udgave der kaldes røget egetræ, amerikansk valnød som har en rød brunliglig glød, eller ask som er lyst og kendetegnet den meget markante kerne.

Få et harmonisk hjem med et plankebord

Et plankebord skaber harmoni i hjemmet og varme, den naturlige struktur i træet og samt de organiske åretegninger, giver et fantastisk udtryk i hjemmet, kontrast skaber også harmoni, det gør derfor ikke noget at man vælger et plankebord i en mørk farve, det vil kun sluge lidt opmærksomhed når familien skal samles om minderne skal deles.

Vær din egen møbeldesigner

Når du skal have nyt plankebord har du muligheden for at designe det som du ønsker, dvs. du kan vælge lige presist den træsort og størrelse som du lige står og mangler, det er derfor muligt at få et helt unikt plankebord som passer lige til din personlige boligindretning.

Hvor finder jeg den rigtige leverandør af plankeborde

Din drøm og et lækkert plankebord er kun ganske få klik væg, du har nemlig mulighed for at designe og beregne priser på https://planke-bord.dk/ de har et stort og super fyldestgørende foto galleri, hvor du ganske gratis kan trække alt den inspiration for som du måtte have brug for, så slå dig løs og lad kun fantasien sætte grænsen.