Monday, April 15th, 2024

Derfor skal du købe en autocamper

Diskussionen om autocamper kontra campingvogn handler principielt om 2 forskellige feriestile. Campister er oftest kategoriseret som livsnydere, der elsker naturen og udendørs aktiviteter, hvor det hele foregår lidt mere primitivt. Med en autocamper kan du være forberet på længere basestop mm.

Så er du interesseret i at være en rigtig campist eller prøve det af, så kommer vi denne artikel nærmere ind på, hvorfor du skal købe en autocamper.

 

Både til enspændere og den sociale

Campister er alt fra enspænderen til det sociale individ, som elsker at møde nye mennesker eller bruge tid sammen med familie og venner.

For den sociale er det supernemt at falde i snak med andre campister og nye mennesker. Du kan også campe med familien og venner, eller fx ”fiske-buddies”, hvis I har planlagt en fiskeweekend.

For dig som er enspænderen, eller blot kan lide at lade op alene, så er der også rig mulighed for det. Du behøver ikke være social med andre campister mm. men det er fedt at have muligheden for, skulle du få brug for det under din campingtur.

 

Kørsel og pris

Autocamperen er en del nemmere at køre en end campingvogn. Dog er priserne på autocamperne også en del højere. Det giver også fin mening, taget i betragtning af, at det er en bil med en “integreret campingvogn”. Dvs. at du slipper for træk på bilen (og bilen til at trække med).

Kørselsmæssigt, så kan der være mere komfort i autocamperen, men det der stikker mest ud, er at den er langt nemmere at bakke end campingvognen.

 

Få råd til campingvognen

At eje en campingvogn kan være dejligt og lækkert, men kan være en omkostningstung luksus. Måske har du været god til at spare op, men hvis ikke overvejer du måske et lån. For at komme afsted med det bedste lån, så bør du få flere lånetilbud som du kan sammenligne med. Derfor anbefaler vi lånetilbudssider som fx www.autolånet.dk, hvor du med én låneansøgning får forskellige tilbud fra flere banker. Vær opmærksom på, at udbetaling, renter og gebyrer har betydning for de samlede tilbage betalingsomkostninger.