Monday, April 15th, 2024

Memes blev penge værd i 2021

Der skete noget helt vildt i 2021, og det var, at kryptovalutaerne steg meget. Mange havde dog ikke set en helt bestemt trend komme, og denne var de såkaldte meme coins. Disse coins har egentlig ikke nogen bestemte egenskaber, der skulle gøre dem bedre end de etablerede coins. Alligevel har både Dogecoin og den relativt nye coin Shiba Inu fået fart på. Det vides ikke, hvorfor kursen på Shiba Inu er steget så meget, men det er virkelig en coin, man ikke kan ignorere. Denne coin startede med at blive handlet på børserne den første august 2020, og i dag er dette steget med 14 millioner procent i følge The Motley Fool.

De store stigninger er dog kommet i det sidste halvår af 2021, som vi er ved at afslutte i skrivende stund. Endnu flere danskere har fået øjnene op for kryptovalutaer, og de har derfor lyst til at investere i dem. Det lyder meget fornuftigt, at man investerer i noget, og så tjener man en masse penge. Problemet er bare, at dette aldrig er sket før. Man snakker normalt om, at man kan forvente et gennemsnitligt afkast på 8 procent, hvis det ikke går dårligt. Krypto har gjort, at folk er vant til meget højere afkast, og de synes aktier er for kedelige.

Tjekker man kursen på Shiba Inu, så vil man kunne se, at denne går meget op og ned. Der skal ikke meget til, før den stiger med 14%, som den lige har gjort. Dette betyder med andre ord, at det er en investering, hvor du har en markant højere risiko end ved andre typer af investeringer. Mange glemmer desværre dette, og så ender de med at påtage sig alt for meget risiko. Det er altid en god idé at sprede sine investeringer ud, og denne artikel skal ikke opfattes som rådgivning.