Monday, April 15th, 2024

Måder virksomheder kan få flere kunder på

Det er ikke en overraskelse, at virksomheder er interesseret i at få flere kunder. Det store spørgsmål er bare hvordan, og hvordan man gør det uden at bruge alt for mange penge. Muligheden for at pumpe en masse penge i annoncering er der selvfølgelig, men det kan hurtigt blive dyrt, og mange virksomheder har ikke råd til dette. Måske er der også mange annoncer inden for din branche eller segment, hvorfor det også er ekstra dyrt. Heldigvis findes der et par løsninger, som vi vil gennemgå i denne artikel.

Lav en Facebook side

Opret en side på Facebook til din virksomhed. Få dine kunder til at følge dig og lav gode opslag derinde, så dine kunder engagerer med dig. Når de engagerer med dig, så vil dette blive vist til deres venner, og så kan de blive til potentielle kunder. Du kan selvfølgelig også afholde en konkurrence for at sprede ordet om din virksomhed, men det er ikke i alle brancher, at det gavner virksomheden. Derudover er der en masse regler, du skal have styr på.

Forsøg dig med SEO

SEO kan virke som et magisk ord for mange, men det behøver det ikke at være. I hvert fald ikke, hvis vi snakker om den simple form for SEO. SEO består af mange ting, men mange gange bryder man det ned i on-page SEO og off-page SEO.

Start med on-page SEO, hvor du sørger for at din hjemmeside fungerer, som den skal. Alt det tekniske skal være på plads, og du skal helst implementere noget Schema markup. Herefter kan du bevæge dig ud i noget off-page SEO, hvor du laver linkbuilding. Dette kan du læse om på denne side.

Linkbuilding får dig teoretisk højere op i søgeresultaterne, og så vil du nok få flere kunder. Det er dog vigtigt, at hjemmesiden først er på plads, da besøgende på en dårlig hjemmeside ikke vil blive til kunder. En dårlig hjemmeside kan være med til at give et dårligt indtryk af din virksomhed.