Monday, April 15th, 2024

Hvilke frisører er de bedste?

Når man skal have klippet lokkerne, kan det være en jungle at finde rundt i hvilken frisør man skal vælge. Behovet kan være forskelligt afhængigt af om det drejer sig om et barn som skal klippes, herreklip, dameklip eller måske du skal have farvet håret på en smart måde som følger hårmoden. Den frisør jeg normalt bruger ville min kæreste helt sikkert ikke bruge, forklaringen lyder meget simpelt her, at han er sindsygt skarp med en trimmer og kan virkeligt lave en sindsyg fade, men jeg er helt sikker på at han ikke ville have en super god forståelse for damehår, damefrisurer osv. Og det kan man næsten ikke bebrejde ham, han ligger på nørrebrogade i KBH og jeg har aldrig set andet end mænd og drenge som bliver klippet ved ham.  Prisen er god og til mig er det perfekt, da det betyder at jeg kan blive klippet relativt hyppigt uden det bliver et alt for voldsom indgreb i min økonomi. Men jeg er også med på at man som pige/kvinde med langt hår måske har nogle andre forventninger til hvad det vil sige at komme en tur til frisøren. Nogle skal måske have lysnet håret, andre skal have lavet en håropsætning, måske man skal køre en page klip, eller hvem ved permanent kunne måske komme på mode igen. En ting er helt sikkert, når vi snakker dameklip, er det nok vigtigere at frisøren har en frisør uddannele bag sig, ligesom at det er vigtigt at der ikke er nogen slinger i valsen når saksen skal bevæge sig gennem håret. Jeg ved at der kan være lidt udfordringer for nogle med at komme ned i en traditionel salon, og her vil jeg gerne komme med et PRO tip. Jeg har fundet en frisør som kommer hjem til en, som en udekørende frisør. Jeg ved ikke om du har hørt om det før, men det havde jeg ikke. Så det skulle selvfølgeligt prøves af. Da både mig og min kæreste og iøvrigt alle børnene skulle klippes fandt vi en frisør som virkede dygtig og erfaren, og som både klipper herre, børn og damer. Vi bookede en tid, og det var simpelthen bare sådan en god oplevelse. Louise B hed hende som kom ud til os, og hun klippede os alle en efter en, i vores eget hjem, hun havde alt udstyret med, og klarede også farvning af min kæreste hår. Faktisk virkeligt flot. Jeg fik mig en virkeligt flot frisure, og i modsætning til nørrebrogade, så var den lidt mere tilpasset mit ansigt. Det var virkeligt nogle gode resultater hun skabte med saksen. Prisen var god, og ikke urimelig på nogen måde, selvom hun kom hjem til os, og vi derfor slap for at pakke børnene og iøvrigt tage til frisær af flere omgang da man næsten ikke kan overskue at sidde der og vente i flere timer. Her var det super nemt, børnene kunne lege, og de voksne kunne få et glas vin mens vi ventede på at den anden blev klippet. Der var Jazz på anlægget og egentligt bare en helt igennem god oplevelse. Louise B får de varmeste anbefalinger hvis du leder efter en frisør som kan komme hjem til dig. Det kunne være du søgte efter en mobil frisør i københavn eller måske mobil frisør roskilde ? Uanset hvad så skal du altså gøre dig selv den tjeneste at booke tid hos louiseb. Du kan finde hendes hjemmeside på linket her. LouiseB