Monday, April 15th, 2024

Er en spring efterskole noget for dig?

Overvejer du at tage på efterskole, og er du i tvivl om hvilken type, der passer bedst til dig og dine interesser? 

Valget af efterskole er et stort et, da det sted du vælger, har stor betydning for, om du kommer til at få et fantastisk efterskoleophold. 

Der findes mange forskellige slags efterskoler rundt om i landet. En spring efterskole er meget populær at tage på. Det samme er adventure efterskoler. Men hvad hvis dine interesser er begge dele? 

Så findes der heldigvis efterskoler, som tilbyder en linje med både spring og adventure, så du kan få hele oplevelsen med og få det bedste ud af efterskoleopholdet. 

 

Hvad kommer du til at lave på en spring efterskole? 

På springlinjen kommer du til at udvikle dig målrettet indenfor springgymnastik. Du får mulighed for at opbygge styrke og smidighed og for at presse dine grænser gennem en udfordrende undervisning. 

Der er mange områder du kan dygtiggøre dig indenfor. Blandt andet kan du prøve kræfter med springteknik, stor- og minitrampolin, banespring, behændighedsøvelser, styrketræning og crossfit. 

Spring efterskolerne sørger for gode faciliteter, der komplimenterer undervisningen og kompetente undervisere, som kan sikre dig en lærerig og sikker springtræning. 

 

Hvordan vælger du den rette spring efterskole?  

Når du er sikker på, hvilken type efterskole du passer til, er det godt at lave en liste over alle de mulige efterskoler med springlinje.  

Med listen i hånden er der flere ting, du så kan vælge at fokusere på, når du sorterer efterskoler fra. Du kan danne dig et overblik over, hvad du føler er vigtigt at efterskolen tilbyder. 

Det kan være hvorhenne i landet skolen helst skal ligge – om det for eksempel er i Jylland, på Fyn eller på Sjælland. 

Har efterskolen gode anmeldelser fra tidligere elever? 

Tilbyder efterskolen noget ekstraordinært i forhold til de andre efterskoler? Det kan være, der tilbydes en speciallinje med spring og adventure kombineret, eller de har specielle faciliteter til springgymnastik, som ikke umiddelbart findes på de andre efterskoler.  

Så småt som du sorterer flere efterskoler fra, ender du med den helt perfekte spring efterskole for dig.  

Tag dig god tid med udvælgelsen. Det rigtige efterskoleophold kan give dig en oplevelse for livet.