Thursday, August 18th, 2022

Bryllup, ferier, Glamping – Sonnerupgaard Gods kan det hele!

Søger du en oplevelse udover det sædvanlige? Så læs med her.

Sonnerupgaard.dk kan tilbyde helt specielle oplevelser i deres underskønne omgivelser. 

Godset er opført tilbage i 1341 og har siden dengang haft mange forskellige ejere. I dag ejes Sonnerupgaard Gods af Anders Knudsen, som har overtaget det fra sin mor tilbage i 2015. 

Sonnerupgaards jordtilliggende er 400 tdr. land, hvor af de 300 tdr. land bruges til planteavl – herunder primært korn. De resterende 100 tdr. land er fordelt på to skove, som kaldes Dyrehaven og Engskoven. Omgivelserne og faciliteterne på Godset indbyder til mange muligheder blandt andet bryllupper med overnatning, Glamping, miniferie, firmaarrangementer og meget mere!

Hold dit bryllup hos Sonnerupgaard Gods 

Sonnerupgaard Gods har gennem årene været samlingspunkt for mange unikke bryllupper. De har forskellige lokaler og et hav af muligheder for at skabe netop den fest og også vielse, som i ønsker. Sonnerupgaard Gods har intet mindre end fire forskellige lokaler, som du kan leje til din drømme bryllup – eller hvis du skal holde en fest i en anden sammenhæng. 

De fire lokaler er 1877-Laden, som rummer fra 70 personer og helt op til 250 spisende gæster, Hestestalden som rummer op til 100 gæster, Hovedbygning der rummer op til 60 personer og sidst Kavalerfløjen som rummer op til 50 personer. Derudover findes der 160 sovepladser rundt omkring på Godset, så der er rig mulighed for at overnatte. 

Tag på miniferie på Sonnerupgaard Gods

Hvis du ønsker ferie i smukke omgivelser, så kan du også dette hos Sonnerupgaard Gods. Det er en ferie i Nationalparken Skjoldungernes Land, hvor du kan få en masse unikke oplevelser af smuk natur og eventuelt tage opdagelse i Lejre og Roskilde. Sonnerupgaard tilbyder blandt andet en lille købmand, grill-selv-pakker til picnic og morgenbuffet. 

Glamping hos Sonnerupgaard 

Som et af de nyeste tiltag på Godset, kan du nu opleve Glamping, som er en luksuriøs camping oplevelse. I denne smukke natur kan du booke en overnatning i et skønt glamping telt med en dejlig dobbeltseng redt op med dyner og puder. Derudover er der tilhørende bålplads, hvor i kan lave mad over bål om aftenen. I har mulighed for at supplere jeres tur med fede oplevelser med Outdoor Action, hvor i blandt andet kan køre ATV-kørsel. 

 

Så hvad end du søger af unikke oplevelser, kan du helt sikkert finde det hos Sonnerupgaard Gods!