Thursday, August 18th, 2022

Tre lækre must haves som du finder hos Loukrudt

Produkter til børn og babyer synes næsten at være uendelige! Og det kan være en jungle at finde rundt i, hvad der er nødvendigt og hvad der kan undværes. Det er ihvertfald min egen erfaring, at det er svært at vurdere, hvad man har brug for før man står i situationen. Jeg tænker også, at det er meget forskelligt fra forældre til forældre og fra barn til barn. Men når det er sagt, vil jeg alligevel give dig et bud på mine tre must haves fra Loukrudt af. Måske de kan hjælpe dig med at finde de rette ting for dig og din baby. 

Babynest

Den første ting, som jeg vil præsentere for dig er en babynest. For mig har den været helt genial. Jeg har købt en Filibabba babynest i farvetema Wave Therapy, som har en lækker blå farve, og en dejlig, høj, fast men samtidig blød kant. Grunden til at jeg synes, at en babynest er genial for mig, er fordi min søn foretrækker at sove, mens vi er omkring og han kan høre lyde fra os. Derfor har det været super nemt, at vi kunne placere den nest, hvor end vi var i huset, så han kunne finde ro. 

Vikle 

Formentlig af samme årsag som med babynest, så har jeg også haft virkelig meget glæde af en vikle, min søn sover bare bedre når han er med og er tæt på os. Derfor købte jeg en Müsli by Green økologisk bomulds strækvikle i farven pale grey. Den er super lækker, og egentlig forholdsvis nem at få til at sidde perfekt. Jeg bruger den oftest, når vi er ude, hvor jeg faktisk ofte kan undvære en barnevogn, fordi min søn blot sidder hos mig i viklen. Med den vægt han har lige nu, så er komforten og presset på min ryg også passende. 

Puslesæt

Det sidste som jeg har været virkelig glad for er Loukrudts egne puslesæt. Disse er tiltænkt opbevaring på puslebordet, hvor man har så mange produkter, som man på denne måde kan få samling på. Det er super smart, og de er faktisk også nemme at have med på farten. Jeg har et ekstra sæt, som jeg pakker i tasken med praktiske småting, som helst ikke skal gemme sig i dybet af min taske. De ting som gerne skal være lette at få hurtigt fat i. 

 

Dette er blot få ud af virkelig mange produkter, som du kan finde hos Loukrudt.

Er du blevet nysgerrig? Så klik her og se mere.