Tuesday, October 22nd, 2024

Rundt fuglebad i rosa granit med sokkel billig fragt

Rundt fuglebad rosa 35 cm rosa granit med billig fragt

Rund fuglebad rosa i granit med sokkel i rosa granit – Elegant og flot granit fuglebad udgaven i 25 cm eller 35 cm er udsøgt, det på billedet til højre er 35 cm og er på lager.

Husk dette granit fuglebad vil glæde alle fuglene i have, det leveres fra blot 45 kr i Danmark med Post Nord.

Dette flotte rund fuglebad rosa i granit, giver et flot og imponerende helheds indtryk, samtidig med at det giver et rigere fugleliv i haven.

Granit fuglebad i rosa granit med 2 størrelser, vil også gøre sig godt på gårdspladsen, sammen med havens rosenbed, eller blot placeret i havens græsplæne.

Fuglebad på sokkel i rosa granit er elegant og smukt.

Dette smukke rosa fuglebad vil pynte på din terrasse hvorfra du kan nye fuglenes daglige besøg, for at drikke frisk vand, eller få et bad.

En kombination mellem granit fuglebad, og andre flotte ting i granit, skaber en ro og helhed i haven. Sammen med en flot og elegant granit bænk til haven, får både du og fuglene et hyggested, hvor I kan slappe af, og finde en indre ro og balance. Samtidig får du chancen for, at betragte de farverige fugle på tæt hold, mens du slappe af med en god kop kaffe.

Selv et stort og lækkert rund fuglebad rosa som dette, kræver ikke nødvendigvis en stor have. Det kan sagtens placeres i den mindre have ved rækkehuset, sommerhuset eller i villahaven. Granit fuglebad kan holde til at være ude hele året.

Fordi fuglene ikke kan nyde et design, behøver det jo ikke at gå ud over dig og din æstetiske sans – nej vel? Dette elegante fuglebad forener ved hjælp af granitten, naturens skønhed i sig selv med den tilvirkede stens smukke elegante finish. Dette fuglebad kan være ideelt placeret i din have, og det er et perfekt sted for fugle, der kommer for at sidde på kanterne inden de springer i.

Lavvandede skåle er ikke alene gode med hensyn til at tiltrække vore bevingede venner til en have. Med valget af dette fuglebad har du også fundet en sten med en passende højde og bredde, der kan den stå godt til de omgivelser, hvor du ønsker at placere det. Vand til dine fugle, ophøjer din have med et særdeles rigt og et dekorativt samspil med havens planter. Og det gælder både sommer og vinter, hvor adgang til vand gør livet lettere for den store variation af fugle, der måtte have valgt at slå sig ned i din have.

Danske fugle har brug for en håndsrækning i disse år, så hvorfor ikke lade det indgå i projekteringen og etableringen af dit eget lille haveprojekt? Rund fuglebade rosa eller i grå granit som materiale behøver ikke at være så dyrt, som det lyder til at være. Dette rund fuglebad rosa er et rigtigt naturstensbad det vil holde meget længere end fuglebade i plastik, gibs eller beton, især ved lave temperaturer om vinteren. Skår eller revner dannes ikke.

Fuglebadet har en diameter enten 25 cm eller 35 cm, valget er op til dig, vægten er henholdsvis 7 og 14 kg. Hvis du vælger at købe et fuglebad med sokkel vejer hver del cirka 14 kilo.

Smukt rund fuglebad rosa er så stort flere fugle kan bade på samme tid. Fragt fra 45 kr + prisen på fuglebadet er lav netop nu.