Monday, August 2nd, 2021

Find Rav langs de Danske kyster

De fleste kender den gyldne sten gennem ravsmykker med sten i en brunlig farve. Rav og ravsmykker er siden oldtiden blevet brugt som betalingsmiddel og har altså siden haft en væsentlig værdi. Og til trods for at de fleste ser den brunlige rav for sig, så findes rav i flere forskellige farver og kan også ses i grøn og gul.

Find de gyldne sten med en ravlygte

Valg af lygte

Når du skal vælge en lygte til din ravjagt, så er det vigtigt at sætte sig ind i de forskellige muligheder, der er. For det første er det vigtigt at beslutte om jagten foregår på land eller i vand. De forskellige lygter har nemlig forskellig styrke, som kaldes keglestyrke. Keglestyrke angives i tal fra 0-10, hvor 10 er det kraftigste. Du skal have en kraftig keglestyrke i lygten, hvis du skal lede efter rav i vandet, så du kan lyse dybt ned. Du kan også få ravlygter, der er egnet til både land og vand.

Er du i tvivl om hvilken lygte der passer dig bedst så finder du information om valg af korrekt Ravlygte her: Bedste Ravlygte
Vejledning, hjælp og anden information til vores Ravlygter finder du her: Ravlygte hjælp

Hos Ravfund.dk går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Ravfund.dk har egen teknisk produktion, hvor vi bla. fremstiller PCB, kabinetdele samt elektronikken i lygterne, hvilket sikrer du hurtigt er klar til jagten igen, hvis uheldet skulle være ude og Ravlygten får en fejl.
Pro Ravlygterne er unikke produkter der kan købes hos Ravfund.dk samt vores samarbejdspartnere. 

Ravfund.dk er Danmarks eneste Ravlygte producent så hos os får du ikke et billigt produkt fra Kina, hvor kvaliteten og de tekniske data er tvivlsomme.
Vil du gerne se en af vores Ravlygter i funktion eller evt. teste din egen er du altid velkommen på vores indendørs strand i Nordjylland.

Har du allerede en Ravlygte og ønsker du den målt for at se hvor godt den lyser og hvordan den får Ravet til at reflektere her på vores indendørs strand
er du velkommen hos os så kan vi hurtigt lave en måling for dig, det tager få minutter og er selvfølgelig helt gratis.