Wednesday, May 25th, 2022

3 tips til at få mere ro i kroppen

Savner du at få mere ro i kroppen, og er du dårlig til at komme helt ned i gear og koble fra, har vi her et par gode bud på, hvad du kan lave for at få ro.

 

Der er mange danskere, der ikke husker at tage den med ro, når de ikke er på arbejde, og det er en skam. For kører du i et alt for højt tempo, både når du er på arbejde, og når du er derhjemme, kommer du hurtigt til at blive helt udkørt. Og så er du altså ikke meget værd mere, hverken på arbejdet eller i privaten.

Dyrk motion

En af de første gode råd kan være at dyrke motion. Men hvordan kan det så være med til at give dig mere ro, når du sådan skal i gang med at belaste kroppen med motion?

 

En af fordelen ved motion er, at du sjældent tænker på andet, mens du laver det. Når du løber, kan du nemt slå hovedet fra, og du koncentrerer dig bare om at løbe den næste kilometer.

 

Og når du er færdig med at motionere, er din krop også fysisk træt, hvilket gør det nemmere for dig at slappe af, fordi din krop og dit hoved bare gerne vil have ro på.

Lær om meditation

Dernæst kan det være en rigtig god idé at lære mere om meditation, da det også kan være en rigtig fin måde at finde mere indre ro.

 

Hvor motion kan give mere ro i kroppen, egner meditation sig rigtig godt til at få mere ro i tankerne. Du kan læse meget mere om meditation og indre ro her.

 

Alle kan lære at meditere, og du skal ikke være bange for, at du ikke lige lærer det efter første forsøg. Der er mange, der har mediteret i lang tid, som stadig bliver ved med at lære efter mange år.

God samvittighed

Sidst, men ikke mindst, kan det være en god idé at arbejde på at få en ren samvittighed. Hemmeligheder eller skjulte ting kan ende med at nage dig så meget, så du ikke kan få ro i hverken kroppen eller hovedet.

 

I stedet for at slappe af, går du rundt med en bekymring i tankerne eller en uro i maven, og det er bare ikke det værd.

 

Du kan eksempelvis få bedre samvittighed omkring miljøet og klimaet ved at vælge bambusstrømper, næste gang du skal have sokker. Du kan finde et stort udvalg af bambusstrømper her.