Thursday, June 20th, 2024

16 årig med egen webshop

Legetøj er en stor del af ens barndom og udvikling. Det har rigtig mange positive fordele, såsom at forbedre kognitive evner hvilket er essentielt for menneskelivet. Udover det bliver man mere kreativ, ens kommunikation- og sprogevner forbedres og det kan hjælpe med forståelse af følelser og empati. I bund og grund er det absolut nødvendigt for børn, at have adgang og tid med sit legetøj, hvis ikke bare for minderne, og at leve sin barndom ud, så for alle de tidligere nævnte ting, der vil hjælpe børnene i fremtiden.

Jeg laver legetøj, da jeg elsker glæden, af at se børn, leve så uskyldigt, uvidende om alting i verdenen. De lever bare i nuet, og det eneste de fokuserer på er dem og deres legetøj. Børnene er fremtidens generation og glæde er absolut en nødvendighed for deres opvækst, ikke bare for nuet, men for deres og os andres fremtid. Et barn med et nyt legetøj er det absolut sødeste, og en af de bedste følelser i livet, er at vide man er grunden til deres lykke i det øjeblik.

Udover det vælger jeg at lave legetøj, fordi jeg har ideer, der endnu ikke er blevet fremført. Jeg har ideer som er sikre for børnene og lege med, og som ikke indeholder noget, som på nogen som helst måde er giftigt eller på en anden måde kan putte dem i fare.

Jeg laver det for, hvis jeg ikke får mine ideer frem, hvem skulle så ellers?
Og jeg laver det fordi, at når en forælder er udmattet, at de har en mulighed for at løfte lidt af den vægt der hænger på deres ryg.

Og til sidst men ikke mindst, så laver jeg det fordi en person, ikke burde kigge tilbage på deres barndom, og indse de aldrig rigtig har haft en.

Jeg vil det bedste for børnene og børnenes fremtid, og jeg vil det bedste for værgens nutid.

Lad os give dem deres legetøj. Jeg er nu i gang med at få lavet en webshop af Nem Media, så jeg kan få solgt legetøj til alle.