Monday, June 5th, 2023

Lad smartwatches til børn skabe tryghed og sikkerhed  

Forestil dig, at dine børn når alderen, hvor de skal befærde sig i samfundet. 

Alene. 

Hvordan håndterer du bekymringerne, når de skal bevæge sig uden opsyn? 

Løsningen er simpel. Lad os introducere dig til smartwatches til børn med indbyggede funktioner fra gps ure, der bidrager til at skabe den ultimative sikkerhed, tryghed og ro for alle parter. Det er en af årsagerne til, at https://mysmartwatch.dk har vundet indpas på markedet. Den stigende popularitet skyldes, at gps ure kan dække forskellige behov. 

Hvilke funktioner har smartwatches til børn?  

Har I haft lange snakke om, hvorvidt jeres barn skal have deres første mobiltelefon? Eller har I grundet deres færden på egen hånd i samfundet haft et øget behov for, at I skal kunne komme i kontakt med dem? Brug gps ure til at skabe en umiddelbar, direkte og effektiv kontakt, der styrker trygheden og sikkerheden. 

Gps ure er udstyret med funktioner såsom GPS-lokalisering, videoopkald, SOS opkaldsknap, 2-vejs teleopkald, tekstbeskeder og meget mere. Det er et fint alternativ til den dyre smartphone, og de fleste smartwatches til børn understøtter GSM-simkortet. 

Udover at smartwatches til børn skal opfylde nogle kriterier for forældrene, så skal det på samme måde omfavne børnene. Der er en grund til, at gps ure ofte er kendt som et aktivitetsur. Smartwatches til børn kan altså meget mere end at tilfredsstille forældrenes behov. De understøtter på samme måde børnenes behov for at lære om aktivering af sundhed og helbred ved at indikere: 

  • Puls 
  • Skridt 
  • Søvnrytme 
  • Væskebehov 
  • Opgavereminder 
  • Tidtagning 
  • Spil og underholdning 

Hvordan udpeger du de bedste gps ure på markedet?  

Vi hjælper dig med at finde det ultimative match mellem gps ur og dit barn. Faktorerne er fundet på baggrund af de allerede mange modeller, mærker, funktioner og teknologier, der udgør produktmarkedet. Du kan gøre navigationen efter det bedste gps ur til dit barn mere effektivt ved at overveje urenes egenskaber: 

  • Funktionerne: Dit barns anvendelse af uret har betydning for, hvilke funktionerne uret bør understøtte. Det drejer sig om alt lige fra funktioner, der kan hjælpe i hverdagen såsom alarm, tidtagning, GPS, søvnmåler, video- eller telefonopkald til funktioner, der kan gøre hverdagen sundere, sjovere og mere underholdende gennem funktioner såsom spil, skridttæller eller opgavereminder. Du kan med fordel ind tænke, om uret skal være vandtæt, da børn ikke har samme evne til at vurdere, om uret kan tåle vand, når der bliver vasket hænder eller andre lignende aktiviteter nær vand. 
  • Størrelsen: Dit barns håndled og hånd vil ikke fungere med et gps ur, der fylder alt for meget. Du kan derfor med fordel måle barnets håndled inden, at du foretager købet af det rette ur. 
  • Batteri: Smartwatches til børn skal naturligvis også have strøm for at kunne fungere. Derfor er batterikilden vigtigt at overveje, da det vil give en indikator af, hvor ofte smarturet skal oplades. Det kan du aflæse på urets mængde af mAh. På de fleste salgstekster kan du ofte se, hvor længe en opladning bør tage og holde.