Monday, June 5th, 2023

Værktøjer, du kan bruge til at forbedre resultaterne

Der er mange værktøjer vi kan anbefale dig at bruge, hvis du ønsker at forbedre dine SEO-resultater. Forbedrede resultater betyder bedre placering og rangering af din virksomhed, og det tiltrækker i sidste ende flere clicks, og flere kunder.

Top 5 værktøjer

Alt afhængig af de resultater du ønsker, og det arbejde, du udfører, er nogle værktøjer måske mere relevante end andre. Denne top 5 viser de værktøjer, der vil gøre den største forskel for forbedrede resultater, hvis du ikke allerede bruger dem:

  1. Meddelelser og advarsler
  2. Rank tracking
  3. SEO-konkurrent tracking 
  4. Backlinkanalyse
  5. SEO-projekthåndtering

Hvis du ikke allerede bruger disse SEO-værktøjer, kan de gøre en verden til forskel for din virksomhed. Kender du ikke så meget til dem, kan du læse mere her og lære om, hvordan de reelt hjælper dig.

SEO-værktøj til meddelelser og advarsler

Dette SEO-værktøj er et system, der med notifikationer holder dig opdateret og gør dig opmærksom på enhver slags situation, der kan kræve handling. Værktøjet giver besked når din ranking går op eller ned og hvis en opdatering ikke er gået som forventet. Du får muligheden for at reagere med det samme og kan undgå negative resultater.

SEO-værktøj til rank tracking

SEO-værktøjet kan forbedre dine resultater ved at give dig et dagligt overblik over dine søgeord på mobile enheder og desktops. Du kan følge dem på tværs af forskellige søgemaskiner, eller i forhold til placering. Værktøjet lader dig tjekke lokale samt globale resultater med SERP-screenshots.

SEO-konkurrent tracking

Dine resultater kan blive endnu bedre, hvis du ser på, hvad dine konkurrenter gør. På den måde undgår du at misse noget åbenlyst, og du kan gøre det bedre end dem. Værktøjet giver besked om, hvad de gør anderledes end dig og sammenligner deres SEO med din. Gøres det rigtigt, kan du snildt overhale konkurrenterne.

SEO-værktøj til backlinkanalyse

Backlinks er betegnelsen for andre hjemmesiders links til dit websted, således at der linkes “tilbage” til dig. Du kan bruge dette værktøj for at skabe dig et overblik over samtlige backlinks, hvilke sider de er på, nye eller mistede links, linktyper eller andre ændringer. Det forbedrer dine resultater, hvis du har gode, organiske backlinks. Dette værktøj hjælper dig med at opnå dette.

SEO-projekthåndtering

Hvis du har flere forskellige kunder eller projekter ad gangen, er det oplagt at skabe overblik over projekterne, så de bliver nemmere at håndtere. Du kan bruge værktøjer som dette til at se, hvordan hvert projekt klarer sig, om det kommer i mål med resultaterne og følge arbejdet live.