Thursday, July 7th, 2022

Tre tips til den perfekte gave

Står du og skal til fødselsdag og gerne vil gøre din gave personlig, men ikke ved hvordan? Så kan det være en god ide at få noget inspiration og tips udefra. Det er ikke altid, når man selv er personligt involveret, at man får de bedste ideer, og derfor guider vi her til tre gode ideer til, hvordan du kan gøre din gave mere personlig. Læs mere her. 

Find på en personlig gave

Det kan være nemmere sagt end gjort at finde på en personlig gave, især til kvinden eller manden, der har alt i forvejen. Men netop måske derfor, kan der være kreativt og frit spil, fordi disse personer ikke har det store behov for store og dyre gaver, men netop mere ønsker, at de får noget, de føler, at andre har gjort sig umage med at finde eller skabe.

Det kan være, at fødselaren er særligt glad for at drikke kaffe eller te og dermed kan man give et kursus i keramik, hvor de selv kan skabe deres yndlingskop. Det kan også være, at det er en person, der elsker at læse og her kan man lave et meget personligt bogmærke, hvor man for eksempel klipper noget ud i karton og maler det, sætter fjer på eller sten. Kun fantasien sætter grænserne. 

Inviter på en date

En anden personlig gave er altid en oplevelse sammen med fødselaren. Det kan være alt fra bungy jump til brunch og her kender du selv fødselaren bedst. Uanset hvad du vælger, er pointen her, at det skal være en oplevelse, som I kan have i fællesskab og dermed få tid til at snakke og lave nogle sjove aktiviteter sammen.

Du kan også lave en picnic, hvor I sætter jer i en park eller have og spiser hjemmelavet mad såsom sandwich og hjemmelavet rabarbersaft, så fødselaren på denne måde føler sig særlig og unik. 

Få inspiration gennem fritiden

En anden ide til at finde en gave, er at se på hvad personen laver i fritiden. Her kan du købe noget til personen, som de bruger i fritiden. Det kunne være at manden gik til boksning og derfor godt kunne bruge en ny boksepude til garagen. Til kvinden, kunne det være at hun gik meget op i heste og du kunne købe noget nyt til hesten. Det kunne være noget en strile eller lignende.