Tuesday, February 27th, 2024

Tømmermænd – hvad skal man gøre?

Tømmermænd – hvad skal man gøre?

Der er ikke noget værre end at have tømmermænd. Du har det dårligt, og det eneste du kan tænke på er at ligge ned og sove. Men det er ikke altid det er muligt, og derfor må man finde på andre ting. Her får du en række gode råd, så du kan komme tømmermændene til livs.

Drik vand

Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand, når du har tømmermænd. Det er nemlig sådan, at alkohol dehydrerer kroppen, og det er derfor, du har bliver tørstig og får ondt i hovedet. Så husk at drikke rigeligt med vand, så du kan få kroppen til at fungere igen.

Spis sundt

Det er ikke kun vand, du skal huske at få i dig. Du skal også sørge for at spise sundt. Det kan være svært at finde lysten til sund mad frem, når man har tømmermænd, men det er en god idé at spise noget sundt alligevel. Det kan være frugt, grønt eller en salat. Det er med til at styrke kroppen, og det kan gøre dig mere energisk.

Få frisk luft

Det kan også være en god idé at få noget frisk luft, når man har tømmermænd. Det kan være svært at komme ud af sengen, men det er en god idé at gøre det alligevel. Det kan være med til at lindre hovedpine, og det kan også få kroppen til at føle sig bedre tilpas.

Sove

Det er selvfølgelig ikke alle, der har mulighed for at sove længe, men hvis du har det, så er det en god idé. Kroppen har brug for at restituere efter en nat med alkohol, og det er derfor en god idé at få sovet så meget som muligt. Det kan være svært at falde i søvn, og her kan det ofte være en god idé at drikke et glas varmt vand med lidt honning.

Hvis det er rigtig slemt

Hvis du har det rigtig slemt, så kan du også få en særlig tømmermænds pille. Mange har dog knap så gode erfaringer med at bruge den, da de stadig føler slemme tømmermænds symptomer efter at have taget pillen. Det kan også være en god idé at tage en smertestillende, hvis du har rigtig ondt i hovedet. Der findes mange forskellige typer, men de mest almindelige er selvfølgelig Panodil og Ipren.

Konklusion

Når man har drukket en masse alkohol, så er det vigtigt at passe på kroppen. Det er nemlig sådan, at alkohol dehydrerer kroppen, og det er derfor, man får tømmermænd. Derfor er det vigtigt, at man drikker rigeligt med vand, så man ikke dehydrerer yderligere.