Friday, December 3rd, 2021

Stort udvalg af reservedele & tilbehør til biler

Carvision er min foretrukne reservedel- og tilbehørs shop. Her har jeg handlet i mange år. De er grundlagt tilbage i 1990 og har altid haft for øje at levere produkter af høj kvalitet. 

 

Jeg har gennem tiden købt mange reservedele her. På det seneste har jeg købt Apple CarPlay og bakkameraer til forskellige biler, og det er på deres hjemmeside altid super nemt for mig at finde de rette reservedele til netop den bil, jeg søger. Det skyldes, at det er muligt at søge via nummerplade, det gør oplevelsen både mere tryg og sikker – det er nemlig super irriterende at få bestilt reservedele, som ikke passer til den bil, som man regner med. 

De har for nyligt fået en ny webshop, som kun gør det endnu lettere at finde de rette reservedele – du finder deres webshop lige her: https://www.carvision.dk/

 

Udover reservedele som Apple CarPlay og bakkameraer finder du også en masse andet biltilbehør. Du finder blandt andet ladere og boostere – som kan være rigtige gode at have med på farten, hvis nu uheldet skulle være ude. 

 

En ting som jeg selv er meget begejstret for i min egen bil, udover Apple CarPlay og bakkamera, er fartpilot. 

Jeg kører ind i mellem rigtig langt, og mange lige stræk på motorvej og der er det virkelig bekvemt at kunne fjerne foden fra speederen og slappe lidt af i benene undervejs. 

 

Den seneste bil jeg købte til mig selv, havde faktisk hverken Apple CarPlay, bakkamera eller fartpilot. Derfor gik jagten for mig med det samme ind på at finde lige de her tre ting til min bil, i en god kvalitet, og som ikke så for eftermonteret ud. Apple CarPlay og bakkamera tog jeg af samme omgang, da de kunne bruge samme skærm. For mig er det rigtig vigtigt at have et bakkamera af sikkerhedsmæssige årsager, derudover tror jeg, at når man først har vænnet sig til at køre med noget som for eksempelvis bakkamera, er det svært at undvære igen. Til slut fik jeg monteret en fartpilot, og de tre ting tilsammen gør for mig, at det er en helt anden bil at køre i.