Wednesday, May 25th, 2022

Store shoppedag – Black Friday

En af den bedste indtjeningsdag på hele året, får butikker, både fysisk og online, falder på Sort Fredag. Di kender den som Black Friday, som kommer sidst i november måned. Rettere sagt, falder det fredagen efter Thanksgiving i USA, altså den fjerde torsdag i november måned.

Mange forbinder black friday som starten på julesalget i December, og det er der mange, der har fået øjnene op for. For det er i Danmark den højeste indtjening på denne ene dag, sammenlignet med resten af året.

Hvad betyder Black Friday egentlig?

Black Friday betyder udsalg. Det er altså her, at alle der er med på trenden, sætter en masse ting på udsalg, ofte finder man helt vanvittige tilbud, så det kan altså godt betale sig, at vente med at købe det man ønsker til netop denne dag.

Det vanvittige er, at man har fundet ud af, at det også har en god effekt, ved at inddrage dagen inden, altså torsdagen. Nogen lader sågar opnå hele ugen, hvor der er gode tilbud.

I år (2021) falder Black Friday d. 26 november. På Black-Friday-Oversigt.dk kan du se de butikker, både fysisk og online butikker, som holder Black Friday. Lige pt, er der hele 358 butikker, som deltager i shoppingens dag.

Opnå gode tilbud og rabatter

Formålet med Black Friday er at give gode rabatter og tilbud til sine kunder. Det er en god mulighed for webshops at få tømt deres lager inden året slutter. Men hvis du absolut ikke kan vente til Black Friday, så er der også gode tilbud og rabatkoder at hente på forskellige online shops. Hvis du gerne vil købe dametøj, kan du finde en Nelly rabatkode her, og til mange hundrede andre shops. Det er % rabatter, der er gratis fragt og andre gode tilbud, som shoppen kører med lige nu.

Cyber monday

Oprindeligt er Black Friday kun i fysiske butikker, og så var det, at det var webshoppens dag tre dage efter, altså om mandagen, derfor hedder begivenheden Cyper monday. Men i dag er det mere flydende, hvor der er, både er udsalg og rabat i fysiske butikker og på nettet, på én og samme tid. Nogen kører med faste tilbud, som slutter på oplyste datoer, hvor andre er mere large og kører tilbuddene i længere tid.

Det er en win-win situation for både butikken og køberen, da butikken får varerne solgt, og kunden får varerne til en exceptionel, god pris.