Thursday, August 18th, 2022

Skumlanser – Hvis du skal have en skånsom vask af bilen!

Skumlanser til vask af bilen

Når man vasker bil, så er det en klar fordel for dig at benytte af en skumlanse, fordelen ved en skumlanse er at du får mulighed for at opbløde løst siddende skidt og snavs, inden du skal i gang med den manuelle vask af bilen. Det giver langt den mest skånsomme vask.

Sådan vasker man med skumlanser

Først benyttes en skumshampoo som er beregnet til skumvask, her vil EXO Børstefri Bilvask være en klar fordel, den kan køber hos XpertCleaning.dk. Produktet skal herefter direkte i beholder. Skummen lægges ud på bilen, herefter afventer man et par minutter og lader shampooen virke.

Herefter skylles der af nedefra og op! Det gør man for at skummen sætter på i længere tid, dermed længere virketid. Når du har skyllet af igen, er det tid til den manuelle vask, her gør du som du plejer, men fordelen er nu at der ikke sidder sten og andet snavs på bilen, som ridser bilens lak når du kører bilen over med en vaskehandske eller lignende.

Kan jeg nøjes kun med at skylle bilen over?

Nogengange ja, hvis bilen er forseglet godt, er det oftest nok blot at lægge en skumshampoo ud med en skumlanse, herefter skyller man blot af igen.

Der er mange skumlanser – Hvilken bør jeg vælge?

Det rigtigt. Der findes et hav af forskellige skumlanser, vi kan med sikkerhed sige at de der er solgt hos xpertcleaning er i top kvalitet, samtidig er de rigtige gode på prisen, her får du kvalitet og en god pris i samme ombæring. Det man ikke skal købe, eller benytte sig når man skal i gang med en skumlanse, er de skumlanser der følger med diverse højtryksrensere. De er simpelthen for ringe og klarer ikke opgaven tilstrækkeligt.

Sørg for at tjekke op til om de skumlanser du kigger på er inklusiv eller eksklusiv adapter til enten Nilfisk eller Kärcher, oftest er de ikke med i indpakningen. Oftest benytter man også VVS-Tape for at samle skumlansen, dette bør også altid være med ved køb af en skumlanse.

Rigtig god fornøjelse.