Wednesday, May 25th, 2022

Skal du holde fest?

Du skal holde en fest, og du beslutter dig for at bestille mad udefra. Spørgsmålet opstår: Skal du tilberede maden selv, eller skal du gå med bestilling? Der er mange grunde til, at det er sjovere at bestille mad, f.eks. at du ikke skal have hovedpine med at forberede nok til alle, at du sparer penge, og kan koncentrere dig om at være vært for dine gæster i stedet for at slæbe over varme gryder i køkkenet.

Om Hyrup Kro

Hyrup Kro, der ligger i Stoubo omkring Vejle, er en hyggelig kro, der tilbyder mad ud af huset, som er ideelt for dig, som gerne vil holde festen i ejet hjem, i et andet festlokale, eller eventuel i et telt i haven. Du kan også leje store selskabslokaler på kroen, så dine gæster har noget hyggeligt at se tilbage på og huske, når de går hjem. På Hyrup Kro er der mange muligheder til lige det formål, du har brug for det. Hvis du ønsker at give dine gæster en bedre oplevelse, skal du vælge bestilling.

Køkkenet er ikke nødvendigvis det rette sted for dem, der er vært for en fest, og det kan være problematisk. Du skal sørge for, at der bliver nok mad, så alle får noget lækkert, men samtidig er det nemt at overdrive eller underpræstere, og så er du i en kompliceret situation!

Bestil mad ud af huset

Hos Hyrup Kro kan du bestille din mad ud af huset til festen. Der er menuer, der passer til, uanset om du skal holde barnedåb, bryllup, reception, konfirmation eller anden form for mindehøjtidelighed. Der er 5 menuer at vælge imellem, som består af forret, hovedret og dessert. Hertil også kaffe og natmad.

Dertil kan du i samarbejde med Kroens køkken, tilpasse menuen, når den sidder lige i øjet. Det vil sige, at du kan lave små justeringer, du kan tilkøbe forskellige drikkevarer og kage-bord, efter eget valg. På den måde, kan du få lige netop den menu, som passer ind hos dig.

Hvis ikke du holder festen ude, så hold selskaber i charmerende lokaler i selve Hyrup Kro. Her kan du også få menuen leveret, og så får du hele festen, både lokale, drikkelse og mad i én og samlet pakke. På Hyrup Kro er der masser af parkeringsplads udenfor, da lokalet kan huse helt op til 100 gæster.

Nøje udvalgte råvarer

I køkkenet hos Hyrup Kro får du ikke bare almindeligt mad leveret. Menuerne er nøjes udvalgt og designet af kokkene. Der gøres en ære ud af at bruge friske og lokale råvarer, så det får den helt rette smag.

Hvis du gerne vil bestille mad ud af huset hos Hyrup Kro, så kan du også testsmage deres mad, da de også har en restaurant, hvor man kan komme og spise alle ugen dage, undtaget mandag og tirsdag, hvor der er lukket. Her kan man bestille alt fra tarteletter til oksefileter, burger, stegt flæsk, dertil forretter og desserter. Har du trang til noget bestemt? Så har Hyrup Kro også frokost- og middagsmenuer med glutenfri retter. Så, uanset om sulten er lille eller stor, så vil kroens menu helt sikkert få din mundvig til at løbe i vand.