Monday, June 5th, 2023

Skal du have ny gårdsplads så hyr en anlægsgartner

Jeg har længe ønsket mig en ny gårdsplads. 

Min kone og jeg købte for snart ti år siden en skøn gård i et meget roligt og fredeligt område. Gården trængte til en kærlig hånd, da vi overtog den. Derfor har vi de sidste mange år arbejdet på at gøre den til den gård, som vi drømte om. Og jeg må sige, at vi virkelig er nået langt, og jeg elsker at bo her, og det er ikke meget, som jeg efterhånden har lyst til at ændre. Men der er en ting, som har stået på ønskelisten længe, men som er blevet nedprioriteret, da der har været andre ting, som har været vigtigere. 

Det er en ny gårdsplads. Ikke at den ikke fungerer, fordi det gør den. Men den er slidt og ujævn samt kedelig at se på. Den er meget stor, og jeg kan virkelig se alt det potentiale den har, og hvor smuk den kan blive. Det er ligesom den, der skaber rammen foran vores gård, og jeg har i mange år syntes, at det var ærgerligt, at den ikke er køn at se på. Men når man har renoveret i mange år, brugt rigtig mange penge på det, og samtidig gerne vil have nogle oplevelser, så er man jo nødt til at spare et sted. 

Men nu ser det altså ud til, at min drøm snart bliver til virkelighed. Jeg er fornyligt fyldt 40 år, og i den forbindelse har min skønne kone givet mig et gavekort til at få lavet den gårdsplads, som jeg altid har drømt om! 

Vi har sammen kigget mulige anlægsgarntere igennem her: https://www.haandvaerker.dk/branche/anlaegsgartner/1/1, og fundet frem til en som vi har haft et uforpligtende møde med, og det virker til at være den helt rette beslutning. Han forstår virkelig mine ønsker og drømme, og forstår at vende dem til noget, som rent faktisk giver mening og kan lade sig gøre. Jeg har set de første tegninger af, hvordan gårdspladsen kommer til at se ud, og jeg er så spændt! Det hele ser meget bedre ud end jeg nogensinde havde turde håbe på. De starter rigtigt op på projektet om en uges tid, og jeg slet ikke vente med at se det endelige resultat.