Wednesday, May 25th, 2022

Sjove ting vi som sneakerforretning har været vidne til!

At drive virksomhed er skide fedt, men også hårdt. Det er noget, de fleste er velvidende om. Hvad de fleste ikke ved, at alle de specielle, unikke og sjove ting, man i sin tid som virksomhedsejer støder på. Selvfølgelig med relevans for det vi laver hos Street-Bill nemlig at forhandle udgåede og sjældne sneakers.

En specifik episode der udspillede sig i sommers (2021), var en kunde, som bestilte et par sneakers. Det sjove aspekt begyndte, da personen kom tilbage få dage efter for at bestille endnu et par sneakers. Denne gang var det dog slet ikke den samme størrelse, hvortil vi bag disken spurgte lidt ind til disse sneakers. Prisen var nemlig over DKK 10.000. Vi blev klogere og fandt ud af, de var købt som en investering, hvilket faktisk er blevet meget normalt indenfor sneakerverden. Afkastet var forventeligt langt højere end almindelig handel med aktier, så med begrundelsen i bagagen gav det hele bedre mening. Det var en Dunk Low i samarbejde med den verdenskendte rapper Travis Scott, som personen endte med at købe. 

En anden episode som fandt sted i begyndelse af virksomhedens start sent i 2020, omhandler vores første store indkøb. Vi havde bestilt et kæmpe parti hjem af hovedsageligt Air Jordan 1 Low i en masse farver. Ved modtagelse begyndte vi optællingen og fandt til vores overraskelse ud af, vi havde modtaget noget helt anderledes end forventet. Det viste sig til, at der havde været tegn på fejlkommunikation mellem os og vores samarbejdspartner. Vi modtog en kæmpe forsendelse af Hello Kitty produkter, som vores leverandør underligt nok også arbejdede med? Det grinede vi noget så grueligt over på kontoret, på trods af situation. 

Alt i alt endte vi med at modtage vores forsendelse, dog efter en del kommunikation frem og tilbage. 

Dette var nogle af vores sjove historier i løbet af det 1,5 års tid, vi har været kørende!