Sunday, February 5th, 2023

Sådan køber du gode kontorstole ind til virksomheden

En kontorstol er et vigtigt køb til kontoret, det kan de ansatte nikke genkendende til, som mærker betydningen af en god kontorstol på kroppen. Med de mange timer bag et skrivebord hver eneste dag på arbejdet, vil den mindste stress på kroppen udvikle sig og resultere i gener for den enkelte. Det er således vigtigt at virksomheden køber gode kontorstole.

 

God komfort din krop vil takke dig for

En kontorstol som føles godt at sidde i og som ikke skaber spændinger i kroppen er den rette for dig. At sidde i en ukomfortabel stol, medfører blot at spændinger i kroppen får lov at udvikle sig over tid og bliver til endnu større udfordringer. Som ikke blot påvirker dig men også virksomheden, som oplever mindre produktive medarbejdere. Det er derfor at valget af kontorstol er noget som skal prioriteres fra både virksomheden og at den ansatte også involveres.

 

Skader kan opstå mange steder på kroppen, derfor skal du vælge en kontorstol med mange justeringsmuligheder og god komfort. Det anbefales at opmåle sine ansatte, så stolen passer til den enkelte, dette kan man med fordel få gjort, det sted man køber kontorstolen. Køb af nakkestøtte og armlæn er godt givet ud i længden. Da alle er forskelligt byggede kan du finde et stort udvalg af kontorstole på https://prostole.dk/kontorstole/          

 

Bevægelighed modvirker skader

Måden man arbejder på er ligeså vigtig som hvor god kontorstolen er. Bevægelighed modvirker skader, det er således vigtigt at man ikke sidder i samme position gennem længere tid. En kontorstol som er stiv, kan begrænse din bevægelighed. Når man rækker ud efter dokumenter i skufferne på konteret, er det vigtigt at kontorstolen følger med dig. Man skal med andre ord, kunne bevæge sig i løbet af dagen på stolen.         

 

At sidde godt er vigtigt

God komfort i kontorstolen giver dig et større overskud i hverdagen. Den gode kontorstol i form af et ekstra blødt sæde, kan gøre en kæmpe forskel for dig som man ikke skal undervurdere. Sørg for at jeres ansatte får kontorstole som er komfortable, passer til dem, bevægelige og justerbare.