Wednesday, May 25th, 2022

Sådan kan du tjene penge på at lave hjemmesider

Drømmer du om at komme til at tjene penge på at lave hjemmesider, er det ikke nødvendigvis noget, der behøver at forblive ved drømmen.

 

Der er mange, der tjener gode penge på at lave hjemmesider, så hvorfor skulle du ikke også kunne det? Her får du et par gode råd med på vejen fra os, hvis du gerne en dag vil leve af at lave websites.

 

Du kan tyvstarte ved læse mere om at lave private hjemmesider her.

Start med at lave et par gratis hjemmesider

Først og fremmest kan det være en god idé at starte ud med at lave et par gratis hjemmesider, så du kan bygge en portefølje op af websites.

 

Når du ikke har lavet hjemmesider for andre før, kan det være svært at overtale potentielle kunder til at vælge dig. Derfor kan det være godt at have et bagkatalog, som du kan vise frem, så andre kan se eksempler på dine evner.

 

Og det er nemmest og hurtigst at bygge sådan et katalog op, hvis du vælger at tage et par gratis opgaver ind.

 

Bliver du selvstændig undervejs, kan det være en god idé at vide mere om arbejdsløshedsforsikring, hvis du en dag står uden arbejde. Du kan læse mere om arbejdsløshedsforsikring her.

Brug de gratis eksempler på at få dine første kunder

Når du har fået lavet dine første gratis hjemmesider, kan du meget nemt gøre brug af dem i arbejdet med at få nye kunder. Derfor er det også vigtigt, at du gør dig umage med dine første gratis hjemmesider, så dine potentielle kunder virkelig kan se, at du kan finde ud af dit arbejde.

 

Det bliver meget nemmere for dig at overtale kommende kunder til at vælge dig, når de tydeligt kan se beviser på, hvad du kan lave.

Giv en god service og kunderne vender tilbage

Sidst, men ikke mindst, er det også meget vigtigt at give en rigtig god service til dine kunder, så de taler godt om dig til alle andre i deres netværk. Mund til mund markedsføring er klart den nemmeste måde at få nye kunder på.

 

Så giv altid dine kunder en god og fair behandling. På den måde vil de vælge dig igen, når de skal have lavet flere hjemmesider i fremtiden, og der er gode chancer for, at de vil anbefale dig til deres netværk af andre selvstændige.