Sunday, February 5th, 2023

Sådan finder du det rigtige armatur til din vask

Er du på markedet efter et nyt armatur? Hvis ja, spekulerer du måske på, hvordan du finder det rigtige til dit hjem. Der findes mange forskellige typer af armaturer, og det kan være svært at vide, hvilket armatur der er det rigtige for dig. I dette blogindlæg vil vi nævne nogle af de ting, du skal overveje, når du skal vælge et armatur til din håndvask på badeværelse eller din køkkenvask. Når du vælger et armatur, er det vigtigt at overveje følgende:

Størrelsen af vasken

Der kan være forskel på, om det er et armatur til din håndvask på badeværelset eller om det er til din køkkenvask. Det er primært højden, der er forskellen på disse. For på badeværelset skal der være plads til, at man kan vaske sine hænder, så afstanden fra vasken til armaturet behøver ikke at være særlig højt. Men i køkkenet kan det være særlig praktisk, at armaturet er lidt højere, så man man vaske høje gryder af og lange spækbrætte med mere.

Materiale

Der findes forskellige materialer, som armaturer kan være fremstillet af. De mest almindelige er krom og rustfrit stål. Disse to materialer er også de letteste at holde rene, fordi de ikke så let viser vandpletter. Hvis du vil have en vandhane, der er mindre tilbøjelig til at vise vandpletter, bør du vælge en, der er lavet af messing, som har fået rigtig gode anmeldelser på denne her side. Hvis du udelukkende køre i messing stil, så vil vi anbefale at du finder dit armatur på messing-armatur.dk.

Automatisk censor

Mange nyere modeller er udstyret med automatisk censur. Det betyder, at vandet kun kommer ud, når den registrerer din hånd under den. Det er virkelig praktisk, hvis du har små børn, fordi det betyder, at de ikke kan lege med vandet og glemme at slukke for vandet. Det sparer vand og du minimere bakteriespredning.