Tuesday, October 26th, 2021

rejse til Maldiverne

Vi Hos Voya er til for at du kan få den bedste rejse hvor alle detaljer er tænkt igennem. Vi tilbder en høj service, med 25 års viden og erfaring inden for rejsebranchen. Ligeledes er vi altid tilgængelige – både før, under og efter din rejse.

En af de rejsedestinationer vi haft meget med at gøre er rejse til Maldiverne.

En rejse til Maldiverne byder på azurblåt hav, hvide strande, kokospalmer og farverige fisk, Hvis det lyder som noget for jer, så tag tag kontakt til os! så skal vi hjælpe jer med det praktiske.

Maldiverne er en samling af øer i det indiske ocean, sydvest for Indien. Landet består af ikke færre end 1.192 koral-øer, hvor af de største øer kun er omkring 1km lang. Maldiverne er for dig der ønsker en magisk og afslappende rejse, i det farverige paradis står hav og sand i stærk kontrast, og i får muligheden for at komme helt tæt på begge dele, fordi i enten bor i hytter på stolper ude på havet, eller i bor helt ned til vandet, så i fra første parket kan følge med i det rige liv i vandet. Mange af øerne er ubeboede, og i har mulighed for at udforske disse øer på dagsudflugter.

Vi giver på vores hjemmeside, mulighed for at tjekke de luksuriøse hoteller vi har til rådighed på Maldiverne, her får du en fornemmelse af hvad Maldiverne byder på. Til mange af hotellerne er der tilknyttet en video, der viser hotellerne og stemningen på øerne.

En rejse til Maldiverne er noget man bare må opleve, de stigende vandstande i verdenshavene gør, at Maldiverne kan komme i risiko for at blive opslugt af havet, og det vil være en forfærdelig tragedie, fordi det i sandhed er et lille paradis. Klimaet på koral-øerne er varmt i november til april – og fra maj til oktober kan der være risiko for regn i monsunsæsonen, men temperaturerne er lige så herlige, dag og nat, som i den varme og tørre periode.