Wednesday, May 25th, 2022

Opsat hår til hverdag – ikke kun til fest

Er du også typen der bare lige hurtigt reder dit hår igennem til hverdag og sætter det op i en hurtig hestehale, og er den vildeste variation du tyr til, at bruge et stort elastik eller sætte hestehalen lidt højere end du plejer, så bør du læse med her. Et flot opsat hår kan give dit outfit et sidste touch, skabe et ekstra godt indtryk af dig, og give dig ekstra energi til dagens opgaver. Her er andre tips til ting der også kan give dig en lidt mere festlig og glad hverdag https://hverdagensglaeder.dk/ 

Det behøver ikke tage lang tid 

Undskyldningen om at det tager for lang tid at sætte dit hår op til hverdag kan du godt glemme alt om efter du har læst her hvor simpelt det egentlig er at give frisuren et ekstra løft og få flot opsat hår til hverdag. Hvorfor ikke også gøre noget ud af dit hår og få flot opsat hår til hverdag i stedet for kun til fest. Ok, måske tager det to minutter længere, men efter at have prøvet det et par gange så kører det på rutinen og du kan også nå at få flot opsat hår til hverdag, selv om du har sovet lidt for længe 

3 tips til hurtige men flotte frisurer 

 Første tip til flot opsat hår til hverdag er virkelig hurtig, og kan gøres på under et minut.  

Lav din almindelige hestehale, tag herefter en god tot og sno den rundt om elastikken, fastgør med en hårnål under elastikken ind mod nakken. Har du længere tid så kan du evt. flette den. 

 

Det næste tip er på flot opsat hår til hverdag der giver dig et strej af klasse og stil. Det er til dig der ikke har kort pandehår. Lav en skarp sideskilning lige over det ene øje, og red håret stramt over i en knold. Denne frisure gør sig god med makeup hvor der er lidt knald på, eller til et skarpt jakkesæt.  

 

Til det sidste tip skal du bruge et glattejern. Har du ikke et endnu, så bør du anskaffe et. Det går håropsætningen meget nemmere. Naturlige bølger i håret hører måske ikke helt under flot opsat hår til hverdag, da det ikke er egentlig opsat, men det ser super godt ud så derfor har vi taget det med. Placer dit glattejern rundt om den hårtot der hænger forrest. Ind mod ansigtet snor du håret om glattejernet, hvorefter du trækker det ned mens du ruller væk fra ansigtet. Det er helt op til dit temperament og din tid, hvor mange bølger du vil lave i håret, sørg dog altid for at starte forrest, så det ikke kommer til at se “bobbet” ud. For at få frisuren til at holde hele dagen bør du altid slutte af med lidt spray eller hårlak.  

 

Bonustip: Uanset frisure og hårtype, så kan du altid få dit hår til at se lidt mere festligt ud ved at bruge et tykt elastik, en flot hårspænde eller noget andet der lige pynter det lidt op.