Wednesday, May 25th, 2022

Minigolf Bornholm

Minigolf er en sjov aktivitet, som alle kan være med på. Hvis du aldrig har prøvet minigolf før, kan du sagtens kaste dig ud i det. Du kan læse om reglerne her, hvis du ikke kender dem:

  1. Bolden skal i hullet. Det gælder om at få den i hullet med så få slag som muligt. 
  2. Hvert slag tæller. Når du tæller point, skal du tælle sammen, hvor mange gange du brugte på at få bolden i hullet.
  3. Hvis du har brugt 5 slag, starter du forfra, indtil bolden er nået gennem forhindringen. 
  4. Når bolden stopper et sted, skal du spille videre fra det sted næste gang. Du kan rykke bolden 5 cm ud, hvis den er for tæt på banden. 
  5. Banerne er nummereret, og du skal gå efter rækkefølgen.
  6. Man må ikke gå på banerne.
  7. Man tæller point, og den med færrest point har vundet.  

Minigolf er en social aktivitet. Du kan sagtens stå og snakke imens, og det er også muligt at drikke en øl, mens I går rundt og spiller. På den måde er det meget casual. På Bornholm finder du nogle af Danmarks bedste minigolfparker. BornPark er Nordeuropas største, og her spiller I omkring nogle af Bornholms seværdigheder i miniformat. Parken er formet som Bornholm. Du kan også prøve minigolf i Brændesgårsdhaven, som er en forlystelsespark. Det er et ideelt sted at tage børn med. Bornholms Adventure Minigolfpark har masser af udfordringer for store og små! Uanset om du er begynder eller øvet skal du nok finde en minigolfpark, der er sjov for dig.  

Alle stederne har 18 baner, så der er tid til masser af underholdning, og I kan kæmpe mod hinanden eller prøve at hjælpe hinanden til at blive bedre. Vinderen kan kåres på en præmieskammel til sidst.

Se de forskellige baner her -> LINK