Sunday, February 5th, 2023

Logos Consult leverer et effektivt ERP system

Når du overvejer at investere i et ERP system, så kan du henvende dig hos Logos Consult.

Her får du et ERP system fra Microsoft og det hold, der leverer systemet, har flere års erfaring med programmet og implementering af det. Du får altså et hold med konsulenter og programmører, der har stor erfaring og ekspertise i programmet.

ERP systemet fra Logos Consult hedder Microsoft Dynamics 365 Business Central, og har eksisteret siden 1990’erne. Dengang hed programmet Navision og senere Dynamics NAV. Logos Consult har eksisteret siden 1995 og derfor får du som kunde et hold med stor viden og erfaring med programmet.

Her er fokus på at levere et program, der passer til kundens behov, men samtidigt også et program der ikke bliver tilpasset for en hver pris. Her anbefaler Logos Consult nemlig at kigge på programmets mange muligheder og potentiale i at effektivisere forretningsprocesser hos kunden. Måske kan kunden ændre på nogle arbejdsprocesser i stedet for at betale for dyre programtilpasninger.

Hvad kan programmet?

Det er et program med mange muligheder. Her er mulighed for at styre økonomi, kundedata, personaledata, salg, ordrer, indkøb, lager, ressourcer, sager, produktion, tidsregistrering mv. Fordelen er, at medarbejderne arbejder i det samme program og derfor har adgang til de samme oplysninger og data. Du kan dog sætte begrænsninger på de forskellige brugere af programmet. F.eks. så kun udvalgte medarbejdere har adgang til personaledata, eller at det kun er udvalgte medarbejdere, der kan godkende samt bogføre i programmet.

Det kræver undervisning

Når din virksomhed skal i gang med at bruge ERP programmet, så kan Logos Consult klart anbefale at starte med undervisning i programmet. Det indeholder nemlig mange funktioner, og det er en fordel at lære, hvordan man korrekt anvender programmet. Ligeledes vælger de fleste kunder at få en konsulent til at hjælpe med at sætte kontoskemaer osv. op for at have det rigtige grundlag at bygge regnskaberne på.

De fleste kunder får et klart udbytte ved at investere tid og penge i undervisning. Nogle kunder vælger at uddanne 2-3 medarbejdere som superbrugere i programmet, så disse medarbejdere kan lære øvrige medarbejdere at arbejde i programmet. De fleste kunder vælger også at have én medarbejder, der tager imod ønsker om programtilretninger fra de øvrige medarbejdere og han/hun kan hermed vurdere om tilretningen vil give mening og få den udarbejdet hos et Microsoft konsulenthus som f.eks. Logos Consult. Det er vigtigt at vælge programmører, der har stor erfaring med programmet og som kan udarbejde tilpasninger, der kan dokumenteres og som kan løftes med op på en ny programversion, når programmet skal opdateres.

Undervisning varer typisk op til 5 dage, hvorefter medarbejdere vil være godt klædt på til at arbejde i programmet.