Monday, April 15th, 2024

Lockers og omklædningsbænke til større byggeprojekter

Er du i gang med et større byggeprojekt, der skal kunne skabe stabile rammer for mange mennesker på samme tid?

Hvis du skal bygge et træningscenter, en gymnastiksal på en skole eller en bestemt type arbejdsplads, så har du måske allerede undersøgt mulighederne vedrørende lockers og omklædningsbænke.

Hertil har du sikkert også overvejet nogle kvalitetsløsninger, sådan de ikke allerede skal udskiftes igen efter få år.

Falkesen ApS leverer netop dette. Deres sortiment består af kvalitetslockers fra den finske virksomhed PUNTA, imens alle opbevaringskrav stadig bevares. Disse fås både i forskellige farver, former og med forskellige låse og omklædningsbænke. Der er endda mulighed for at få dit eget motiv på skabene.

 

Høj kvalitet

Råmaterialet der skal sikre den højre kvalitet og den lange holdbarhed til lockerne er koldvalset 0,75 mm stål, der endda kan galvaniseres om nødvendigt.

Udover at det giver et solidt skab, så tilbyder det også en form for kvalitetssikring mod tyveri. Hvis en tyv ikke kan ødelægge skabet, så er det allerede langt sikrere end mange andre alternativer.

 

Lockers til alle situationer

Det er ikke altid en ligefrem opgave at finde ud af, hvilke lockers og omklædningsbænke der passer bedst til dit specifikke byggeprojekt.

Du skal både overveje rummets plads, opbevaringsbehovet for brugerne og den totale mængde af mennesker, der skal anvende dem. Den høje kvalitet falder nemlig til jorden, hvis produktet ikke passer til projektet.

Som regel er høje og slanke skabe gode til små rum, store og brede skabe er bedre til større opbevaringskrav og stablede lockers er bedst de steder, hvor mange mennesker skal færdes.

 

Falkesen ApS tilbyder kvalitetsprodukter til dit byggeprojekt

De stræber efter at bidrage til byggeri med produkter i en høj standard. De tilbyder også rådgivning om deres produkter til både tegnestue og slutbruger, sådan alle der handler med dem har en god oplevelse.

De er typisk leverandører til projekter vedrørende alt indenfor indretning af toiletter, baderum, omklædningsrum og personaleomklædning.

De leverer veldokumenterede, godkendte og miljøvenlige produkter, som udføres af deres kompetente og uddannede medarbejdere.