Monday, June 5th, 2023

Lej en bartender: Sådan fungerer det

Overvejer du at leje en bartender til din kommende fest? Så undrer du dig måske over, hvordan det helt præcis fungerer.

Princippet lej en bartender fungerer forskelligt alt efter, hvor du vælger at leje bartenderen. Hos nogle kan du kun leje selve bartenderen, hvor andre firmaer også hjælper med selve baren, spiritus, råvarer, isterninger og glas. Det kommer derfor også meget an på dit behov, hvilken løsning du skal vælge.

Sørg altid for at undersøge dine muligheder, inden du kaster dig ud i at leje en bartender fra et bestemt firma. Måske kan du finde noget, der matcher dine ønsker og din fest endnu bedre.

Disse kriterier bør du holde øje med, inden du booker:

  • Firmaets anmeldelser
  • Hjemmesiden
  • Løsninger og tilbud
  • Priser
  • Udvalg af cocktails

Med disse steps får du hurtigt en idé om, hvorvidt løsningen er noget for dig. Så sørg endelig for at overveje det grundigt, inden du booker bartenderen.

 

Processen for at leje en bartender – step by step

Her får du den mest generelle proces, når du booker en bartender.

  1. Vælg cocktail

Når du booker en bartender, skal du oftest starte med at vælge de cocktails, du gerne vil have serveret til din fest. På den måde kan de nemlig forberede deres bartendere på, hvilke cocktail og drinks, de skal servere hele aftenen.

  1. Få en indkøbsliste

Du skal selv købe ind til cocktails, når du kun lejer bartenderen – og ikke hele pakken. Derfor vil de fleste firmaer sende dig en indkøbsliste, så du kan handle de rette ingredienser og mængder ind til festen.

  1. Hold festen

Når først det hele er i gang, så skal du bare nyde festen! Derfra tager bartenderen nemlig over og har styr på baren. Så kan dine gæster nyde godt af de lækre cocktails, og du har selv tid til at være med i selskabet.