Tuesday, May 24th, 2022

Lad små ting i hverdagen påvirke dig positivt

Du kan påvirke dit eget liv positiv ved at anvende forskellige små ting i din hverdag. Herunder får du tre simple bud på noget, du kan anvende, for at skabe positiv energi omkring dig selv.

Hæng små huskesedler op til dig selv

Det er en god ide at hænge små huskesedler op til dig selv. Det kan også være små billeder, du forbinder med noget særligt positivt. Hver gang du får øje på disse, vil du blive mindet om dette positive – og det vil med det samme skifte tankerne i dit hoved, hvis de skulle være negative, til noget langt mere positivt.

Anvend sten og krystaller til at skabe positive energier

Ametyst og rosenkvarts hjælper dig i alle højtider. De kan hjælpe dig med at manifestere ting eller at sætte positiv fokus på nogle ting i dit liv, hvor du føler behov for dig. Der hvor sten og krystaller kan hjælpe, er netop ved at tillægge dem betydning. Hvis man er skeptiker eller ikke tror på den slags, vil man aldrig nogensinde opleve nogen positiv effekt. Det handler om at være åben og forholde sig nysgerrig, for at kunne opleve de positive forandringer.

Kig dig selv i spejlet og ros dig selv

Dette er meget anvendt blandt folk, der har behov for et selvtillidsboost. Det er faktisk bevist, at det skaber nogle gode og positive forbindelser i hjernen at komplimentere sig selv. Gør det derfor til en vane at kigge dig selv i spejlet fx hver morgen og sig til dig selv, at du har en smuk næse, hvis det fx er den, du er ked af. Du kan også sige mere generelle ting for dagen, som fx at du giver slip i dit behov for at tænke negativt om dig selv. Når du gentager dette mønster, bliver det til sidst en del af dig.