Tuesday, September 26th, 2023

Kvinders forskellige kropsformer

Vidste du, at der findes 12 forskellige kropsformer for kvinder? Og at den måde, du klæder dig på, kan gøre en stor forskel på, hvordan du ser ud? Du bør kende dit BMI, så du kan se, om din vægt passer til din højde , eller om du

er fit nok besøg vores hjemmeside.

 

Hvis du vil finde ud af, hvilken kropsform du har, og hvordan du kan klæde dig, så din figur smigres

 

Læs videre for at få mere at vide om de forskellige kropsformer for kvinder, og hvordan du klæder dig efter hver af dem. 

 

  1. Æbleformen Hvis du har en æbleform, så har du sandsynligvis en rundere torso og en fyldigere midterdel. Hvis du vil klæde dig til denne kropstype, skal du fokusere på at skabe en slankende effekt omkring taljen. Start med at vælge tøj, der strammer ind i taljen, f.eks. en slå omkjole. Du kan også prøve at bære jakker og toppe, der har rynker eller rynker i taljen. Og sørg for at undgå alt, hvad der er for baggy eller for kropsformet, hvilket kun får dig til at se større ud. 

 

  1. Pæreformen Hvis du har en pæreform, så har du sandsynligvis en mindre overkrop og fyldigere hofter og lår. Hvis du vil klæde dig til denne kropstype, skal du fokusere på at fremhæve din øvre halvdel. Start med at vælge tøj, der fremhæver dine skuldre og din halsudskæring. Du kan også prøve at bære lysere farver og mønstre foroven og mørkere farver forneden. Og sørg for at undgå alt, der er for stramt eller afslørende på din nederste halvdel. 

 

  1. Timeglasformen Hvis du har en timeglasform, har du sandsynligvis en fuld barm

 

  1. Den rektangulære form Hvis du har en rektangulær kropsform, så har du sandsynligvis en lige op-og-ned-figur. Hvis du vil klæde dig til denne kropstype, skal du skabe en illusion af kurver. Start med at vælge tøj, der strammer ind i taljen. Du kan også prøve at bære overdele med rynker eller rynker ved barmen. Og sørg for at undgå alt, hvad der er for baggy eller for kropsformet.

 

En af de vigtigste ting at huske, når du vælger tøj, er, at pasformen er det vigtigste. Uanset hvilken kropsform du har, vil du se bedst ud i tøj, der passer dig godt. Så sørg for at tage dig tid til at finde tøj, der passer til din krop, og undgå alt, der er for stramt eller for løst.