Sunday, February 5th, 2023

Kan jeg låne penge uden NEMid?

Hvis du ønsker at låne penge i Danmark, kan det ikke lade sig gøre, uden at du har et gyldigt NEMid ved dig.

 

Der er rigtig mange gode muligheder for at få et lån på nettet, når du er bosat i Danmark, men hvis du ikke har et NEMid, du kan gøre brug af, kan du ikke underskrive din låneaftale, og på den måde kan du altså ikke få dig et lån, uden at du har et NEMid.

 

Har du et NEMid, kan du hurtigt få dig et kviklån lige her.

Derfor skal du bruge et NEMid når du låner

Det er både for låneudbyderens sikkerhed, at du skal have dig et NEMid, når du gerne vil låne penge, men det er også for at kunne underskrive låneaftalen, som du er i gang med at lave med udbyderen.

 

Før vi fik NEMid var det svært at sikre sig, når det handlede om at udlåne og låne penge på nettet. Men med NEMid er det meget nemt at have med at gøre, og det fungerer altså som din digitale signatur at underskrive med dit NEMid.

Vælg det rette lån for dig

Når du skal i gang med at låne penge online, er det en god ide at undersøge, hvilke muligheder du har for at låne penge, inden du bare kaster dig ud i det. For der findes nemlig en lang række lånetyper, som du lige bør læse op på, inden du vælger.

 

Ofte kommer det an på, hvad du skal bruge pengene til. Skal du købe en bil, bør du vælge et billån, og skal du have en bolig, er det klart, at du skal kigge efter et boliglån. Men skal du købe en ferie, en cykel eller en gave til dit barn, kan du med fordel kigge på forbrugslån eller kviklån.

Er der andre krav du skal leve op til?

Der er som sådan ikke mange andre krav end et gyldigt NEMid, du skal leve op til, når du gerne vil låne penge på nettet. Du skal ikke være registreret i RKI, og så skal du være over 18 år gammel. Men lever du bare op til de få krav, er der et væld af muligheder for at komme i gang med at låne penge på nettet.

 

Så det handler bare om at finde frem til din nye låneudbyder her og nu, så du kan komme i gang med at ansøge.