Tuesday, May 24th, 2022

Kaffekapsler på abonnement

Hvis du er den heldige ejer af en Nespresso® maskine, er det nok ikke gået din næse forbi at der de sidste par år er kommet rigtig mange muligheder for at få kaffekapsler på abonnement.

Danskere har taget rigtig godt imod hele abonnementmetoden og i dag kan man få alt for underbusker og strømper, til champagne på abonnement.

Personlig tror jeg at vi i Danmark er rigtig glæde for abonnementer, fordi det gør livet lidt nemmere.

Når det kommer til fx. kaffekapsler på abonnement, kender de fleste godt deres forbrug. De ved hvor mange kaffekapsler de ca. bruger hver måned. Derfor er det nemt at sætte et abonnement op som passer til det forbrug.

De fleste er dog også meget enige om at et abonnement skal være super fleksibelt, så det passer til netop ens behov. Samtidig ser man næsten ikke et abonnement i dag, hvor der er bindingsperioder, det er svært at opsige eller andet.

Det skal være nemt og bekvemt. 

Det var også tanken da vi starten Biokapslen. 

Først og fremmest ville vi lave en bæredygtigt alternativ til plastik og aluminium kaffekapsler, men vi ville samtid også lave det, så det ikke kostede mere at vælge den bæredygtige kaffekapsel.

Derfor har vi også lavet en abonnementsplatform, hvor du kan købe dine kaffekapsler.

Det som skiller os ud, er selvfølgelig det bæredygtige perpektik, men også at vi producere selv – her i Danmark.

Vores abonnementsplatform er opbyggedes således at du selv frint kan vælge hvornår du skal modtage dine kaffekapsler næste gang.

Du kan vælge imellem vores pakke med 60 eller 120 stk kaffekapsler, samt om de skal modtages hver 4, 8, eller 12 uge.

Du kan pause dit abonnement hvis du skal på ferie eller lign.

Og det er selvfølgelig også nemt at opsige, hvis du finder en anden løsning der passer bedre til dig, eller at kaffen ikke lige falder i din smag.

Du kan læse mere om hvordan vores kaffekapsler på abonnement fungere her