Wednesday, May 25th, 2022

Inspiration til smukke gardiner

Går du og mangler nogle nye, praktiske og pæne stofgardiner til at hænge op i dine vinduer? Ofte er gardiner noget, som man ikke prioriterer at skrifte. Det betyder dog langt fra, at der ikke trænger til en udskiftning! Selvom man måske tænker, at det blot er en lille detalje at skaffe sig flotte gardiner, så kan det altså gøre en stor forskel for din indretning. I det store billede kan et stofgardin skabe en helt bestemt stemning i et rum. Der er nemlig mulighed for at vælge mellem forskellige slags tekstiler og farver.

Hvis du vil have inspiration til valg af stofgardin, så skal du helt sikkert læse med her!

Vælg det helt rigtige stof

Det er ikke altid at vælge det stof, som skal præge dit hjem. Du skal beslutte dig for, om tekstilet skal være let og luftigt, om det skal være mere robust eller om det måske skal være med en type mønster. Det kommer helt an på, hvad der passer til rummet, og til den indretningsstil du gerne vil opnå. På hjemmesiden https://www.arneaksel.dk/ kan du få en masse inspiration til, hvilke stoftyper og farver der er. Du kan blandt andet booke et online møde eller et hjemmebesøg, så du kan få de bedste råd til valg af stofgardin.

Med god inspiration fra en inspirerende side, bliver det langt lettere at tage et valg om sin kommende indretning. Du kan både vælge et silkelignende stof, som giver et yndefuldt og kunstnerisk udtryk. Tykkere stof kan skabe et mere mat og roligt look. Der er en stemning i hver type tekstil.

Dit stofgardin – dit valg!

Vidste du, at du kan få skræddersyet og designet dit stofgardin præcis som det passer dig? Med professionel vejledning kan du få indblik i, præcis hvilket stof der passer ind i det pågældende rum, og hvilke farver der spiller godt sammen. Dette kan benyttes, både til hjemmet, men også til udstillinger og andet kreativ indretning.

Ved at bestille prøver at de forskellige stoftyper kan du også få lov til at føle stoffet mellem fingrene. Så har du muligheden for at blive endnu mere sikker i dit valg.

Ved bestilling af skræddersyede gardiner kan du være sikker på at modtage et gennemarbejdet håndværk, som er lavet specielt til dig og de forventninger, som du har til dine stofgardiner. Det giver en følelse af en mere personlig indretning, som man måske ikke får på samme måde, hvis man køber et masseproduceret produkt i den nærmeste interiørforretning.

En verden af farver

Farver har meget at sige, når man indretter et rum. Et neutralt rum kunne kalde på en prangende farve gardin som kontrast, eller måske en matchende tone til den helt enkle stil. Måske er det lige netop din yndlingsfarve der skal hænge i dine vinduer eller langs dine vægge!

Gardiner er ikke blot til for at skærme for solen eller omverdenen. Det giver noget godt til et rum, at det bløde stof bryder de ellers kantede overflader. Bestil dine prøver, dit møde eller dine gardiner i dag, for at komme i gang med den nye, smarte indretning.