Sunday, September 25th, 2022

Inflation og julegaver

Julen er så småt ved at nærme sig, og de meget julesultne personer er allerede i gang med at spise flæskesteg, med brun sovs, kartofler og varm rødkål. Desvære har inflationen skubbet til priserne på bla. kød og man må derfor nok forvente en større regning når der skal købes ind til det store julebord. Her må man sige at vegetariske familier kan drage en fordel. Om inflationen også kommer til at ramme de danske juletræer må tiden vise, men sandsynligheden for at inflationen er faldet gevaldigt når vi når til december er et long shot. Men hvad så med julegaverne, skal man allerede nu gå på jagt efter dem, for ikke at blive ramt af flere prisstigninger? Her en liste med nogen af de kategorier man kan komme ind under med julegaver.

Julegave kategorier

Elektronik

Elektronik må være en af de mest populære julegave kategorier, sammen med køkkenudstyr til herren i huset. Elektroniske julegaveideer er uendelige, om det er nye højtalere eller den nyest iPhone, så ligger prisen ofte også i den dyre ende, når det kommer til at købe elektroniske gaver. Mange elektroniske vare er også blevet mødt af prisstigninger, pga. manglende mikrochips, hvilket bla. skyldes den store mængde af el-biler der i dag bliver efterspurgt og produceret. Det har altså også gjort at der er kommet en utrolig lang ventetid på leveringen af el-biler, og man kan nogen gange ende med at vente mere et år på sin bil. Så hvis man har planer om at købe en fin el-bil til sin kone eller mand, så bør man allerede være ude i år for at kunne pakke den ind til julen 2023.

Oplevelser 

Hvem er nogensinde blevet ked af at modtage en spændende oplevelse, eller at komme ud og overskride nogle grænser. Oplevelser kan findes i mange varianter, helt fra spa ophold hvor det er rent afslapning og afkobling, til faldskærmsudspring eller komme ud og prøvekøre den nyest Ferrari, som virkelig får skudt noget adrenalin ud i kroppen.

Aktiviteter

En aktivitet er også et godt bud på en gave til den rastløse. Her er Adventure golf det helt nye hit, som trender i hele Danmark. Adventure golf er ligesom mini golf bygget op med flere små putting baner, hvor det gælder om at bruge så få slag som muligt på alle banerne, for at slå sine modstandere. Det tager ca. 2 timer at gennemføre alt efter evner, hold størrelse og antal huller.