Sunday, September 25th, 2022

Hvilke faktorer påvirker en metaldetektor?

interesserer du dig for metaldetektorer? I så fald er du kommet til den rigtige artikel, hvor vi vil dykke ned i hvilke faktorer som kan påvirker en metaldektor. 

En almindelig metaldetektor kan registrere metalgenstande, som er ca. 10 – 20 cm. under jorden. Med de helt rette forhold kan en almindelig metaldetektor opfange signaler helt ned til 30-45 cm. under jorden. Nogle specialbyggede metaldetektorer kan måle helt ned til 20 meter under jorden, men det er de færreste, som har brug for dette.

Der kan være mange forskellige faktorer som har indflydelse på, hvor dybt en metaldetektor kan måle under jorden. Læs videre og lær om de 3 faktorer, som har den største indflydelse:

Metalgenstanden

En metaldetektor kan kun opfange signal fra metalgenstande. Det vil sige, at du for eksempel ikke vil kunne finde diamanter med en metaldetektor. Du vil derimod kunne finde en tabt ring eller et sæt nøgler, hvis du har mistet disse. Det kan også være en begravet skat du leder efter, men uanset hvad det er, så skal det være en metalgenstand.

Metalgenstandens størrelse, form og retning kan have en stor indflydelse på hvor dybt en metaldetektor kan måle, og Jo mere du ved om metalgenstanden på forhånd, jo bedre forberedt er du på at finde det. En genstands metalliske sammensætning kan ligeledes påvirke, hvor dybt en metaldetektor kan måle. 

Metaldetektoren

Der kan være stor forskel på kvaliteten af en metaldetektor, og derfor er det vigtig at købe en metaldetektor af god kvalitet, da kvaliteten har en stor betydning for hvor dybt en metaldetektor kan måle. En metaldetektor i dårlig kvalitet måler ikke lige så dybt, som en dyrerer model af en bedre kvalitet. 

Der findes mange forskellige metaldetektorer, og det er særligt frekvensen og søgespolen, som har betydning for kvaliteten af din metaldetektor. 

På Treasurehunter.dk finder du et kæmpe udvalg af metaldetektorer. Her er du sikret at finde en metaldetektor, som er i den bedste kvalitet på markedet. Så besøg webshoppen i dag, og begynd din skattejagt med en metaldetektor fra Treasurehunter.dk.