Monday, June 5th, 2023

Hvem forhandler arbejdstøj?

Er du også på jagt efter en stabil firmatøjsforhandler, der er leveringsdygtig i mange forskellige mærker arbejdstøj – men hvor du så til gengæld ikke skal skal betale en halv bondegård pr. beklædningsdel? 

Hvis dit svar er ja, så kan du herunder læse nogle ganske velmenende råd, som du med fordel kan overveje næste gang, du skal købe arbejdstøj. 

Først og fremmest: 

Køber du tøj som privatperson eller på vegne af en virksomhed?

Det spiller nemlig en helt afgørende rolle i den her sammenhæng.  

Tillad mig at uddybe.

Hvis du er privatperson, vil det mest normale være, at du besøgte dit lokale byggemarked, hvor de med stor sandsynlighed vil have lige nøjagtig det arbejdstøj, som du søger – og tilmed i de helt korrekte farver og størrelser. 

Men, men, men: Prisen afspejles af, at du køber tøjet i en butik! De skal både have råd til dyre lokaler og medarbejderlønninger, og det får prisen på tøjet til at stige, sammenlignet med hvis du bare købte det på internettet. 

Her kan du så desværre bare ikke prøve tøjet, inden du køber det, men til gengæld har du en returret, som du med fordel kan benytte dig af.

Hvis du derimod handler på vegne af en virksomhed, bør du 100 % overveje at finde en professionel firmatøjsleverandør! 

Rundt omkring i det ganske danske land, er der gennem årene opstået en lang række lokale firmatøjsforhandlere, der i kraft af deres stærke interne konstituering i branchen, kan købe arbejdstøj til meget mere fordelagtige priser hos leverandørerne, end du selv vil kunne gøre det. 

Du skal tænke på, at når du køber arbejdstøj hos f.eks. Stark, så køber du heller ikke tøjet direkte fra leverandøren! 

Hvis du f.eks. ønsker at købe Engel Arbejdstøj, kan du med fordel bestille det med logo gennem Agerbæk Firmatøj eller et andet medlem af den danske Firmatøjsgruppe. 

På den måde får du det bredeste udvalg til de skarpeste priser.