Friday, March 24th, 2023

Hvad er prisen på et festfyrværkeri?

Prisen på et festfyrværkeri afhænger af en række faktorer, herunder varigheden af fyrværkerishowet, hvor meget fyrværkeri der skal bruges, og kvaliteten af fyrværkeriet, hvor længe du ønsker det skal vare samt hastigheden fyrværkeriet bliver afskudt i.

Der findes mange udbydere festfyrværkeri, og prisen kan derfor variere meget afhængigt af hvilken udbyder man vælger. Nogle fyrværkerishows er mere enkle og omfatter blot nogle få nytårs batterier og prisen på et sådan festfyrværkeri er derfor lavere, mens andre er meget mere komplekse og kan indeholde mange forskellige slags pyrotekniske effekter, såsom batterier, luftbomber, såkaldte “romerlys” (små rør fyldt med fyrværkerikrudt, der affyres op i luften), og meget mere.

På fyrværkerishow.dk kan du få en god ide om prisen på et festfyrværkeri.

I Danmark er det kun professionelle fyrværkerimestre, der må afholde fyrværkerishows, og de har alle en godkendelse fra sikkerhedsstyrelsen, nogle er også forsikret mod eventuelle uheld, hvilket også kan have indflydelse på festfyrværkeri prisen. Dette er med til at sikre, at fyrværkerishows er så sikre som muligt, og at der ikke er nogen risiko for skader eller ulykker.

Prisen på et festfyrværkeri kan variere meget afhængigt af, hvilken type man vælger, men som udgangspunkt kan man forvente at betale mellem 10.000 og 50.000 kroner for et fyrværkerishow, hvor længe det så varer er op til dit ønske omkring hastighed. Dette er dog kun et groft estimat, og prisen kan være højere eller lavere afhængigt af de specifikke krav og ønsker, man har til fyrværkerishowet.

Hvis man ønsker at afholde et professionelt festfyrværkeri, er det en god idé at kontakte en fyrværkerimester i god tid, da der ofte er stor efterspørgsel på fyrværkerishows og derfor kan være godt booket op i god tid. Det er også en god idé at have nogle ønsker parat og hvilken varighed man ønsker for fyrværkerishowet, da dette kan have indflydelse på prisen på fyrværkeriet.

Alt i alt er et festfyrværkeri’s pris afhængig af en række faktorer, så kontakt en fyrværkerimester så tideligt som muligt i processen for at få et pris estimat.